Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γκιολής ΚΥ Ξυλοκάστρου

Ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Ξυλοκάστρου με υγειονομικό υλικό

Το παρέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής

Σε συνέχεια της αρωγής της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα, ο κ. Γκιολής συνεχίζει ν' ανταποκρίνεται άμεσα στα αιτήματα των Κέντρων Υγείας του Νομού Κορινθίας προκειμένου στην διευκόλυνση όσο το δυνατόν των υπηρεσιών υγείας.

Γκιολής ΚΥ Ξυλοκάστρου

Έτσι λοιπόν, χθες, Τρίτη του Πάσχα 21 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής παρέδωσε υγειονομικό υλικό στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης και στο Διευθυντή κ. Θοδωρή Λυγερό. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης σε κλίμα αισιοδοξίας αλλά και με υπευθυνότητα στην κατάσταση που συνεχίζουμε ν αντιμετωπίζουμε, ευχαρίστησε άλλη μια φορά το ιατρικό προσωπικό για την τεράστια προσφορά του προς τους συμπολίτες Κορίνθιους αναμένοντας ο ίδιος και η ΠΕ Κορινθίας οποιοδήποτε αίτημα ακόμα μπορεί να στηρίξει ώστε να εξυπηρετήσει την ασφάλεια και την καλή υγεία των πολιτών του νομού. 
 

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.