Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Ενισχύει το team του ο Αργειακός Έσπερος, μετά τη συνένωση με την Ακαδημία Άργους

Επενδύει στο οργανωτικό κομμάτι και ετοιμάζεται και για το αγωνιστικό με στόχο να οδηγήσει σε μεγαλύτερο επίπεδο το Αργειακό μπάσκετ.

Λίγες ημέρες μετά την συνένωση των δύο συλλόγων, του Αργειακού Εσπέρου και του Α.Ο. Ακαδημίας Άργους, ανακοινώνεται η συνεργασία του νέου συλλόγου με δύο πολύτιμους ανθρώπους, οι οποίοι είναι γνωστοί για την εξαιρετική δουλειά τους και την αγάπη τους για τον αθλητισμό.

Στις τάξεις του Αργειακού Εσπέρου B.C. εντάσσονται ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Γιάννης Ηλίας και η Μάγδα Πέππα, οι οποίοι θα αναλάβουν κομβικές θέσεις στο σύλλογό μας, σχετικά με την οργάνωση και την ανάπτυξή του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Αργειακού Έσπερου:

«Γνωστοί και οι δύο από την πολυετή ενασχόλησή τους με την ομάδα του Διομήδη Άργους Handball, με σημαντική παρακαταθήκη στην ανάπτυξη του χαντμπολικού συλλόγου, αλλά και με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του αθλητισμού, έρχονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και να οδηγήσουμε τον Αργειακό Έσπερο B.C. σε μεγαλύτερο επίπεδο.

Ο Γιάννης Ηλίας αναλαμβάνει από σήμερα το Γραφείο Τύπου της ομάδας μας, τη διαχείριση των social media και του digital marketing και βεβαίως ορίζεται ως ο υπεύθυνος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος των παικτών μας. Η τριπλή αυτή ιδιότητα αναβαθμίζει στο μέγιστο την ομάδα μας, καθώς πρόκειται για έναν εμπειρότατο επιστήμονα, αλλά και έναν εφευρετικότατο άνθρωπο στον τομέα των social media και της εκτέλεσης διαφόρων projects, που θα βοηθήσουν κατά πολύ την προσπάθειά μας και τους νέους μας στόχους.

Η Μάγδα Πέππα αναλαμβάνει τις δημόσιες σχέσεις και ορίζεται ως υπεύθυνη ανάπτυξης της ομάδας. Έχοντας στο ενεργητικό της για δέκα περίπου χρόνια τη διαχείριση των τμημάτων υποδομής του Διομήδη Άργους Handball, αποτελεί έναν σημαντικό άνθρωπο στην προώθηση του αθλήματός μας, καθώς και στον σχεδιασμό διαφόρων αθλητικών events, που θα ενισχύσουν την εικόνα και τη λειτουργία της ομάδας μας.

Στο νέο ξεκίνημα του Αργειακού Εσπέρου B.C. κατορθώσαμε και φέραμε δίπλα μας τους δύο αυτούς κορυφαίους ανθρώπους και εξαιρετικούς φίλους. Μας κατέθεσαν ήδη τις σκέψεις και τα projects τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020 – 2021 και είμαστε, εκτός από ενθουσιασμένοι, σίγουροι ότι θα αναβαθμίσουν με την προσωπική και ομαδική τους δουλειά, αυτό το νέο μας εγχείρημα.

Τους ευχαριστούμε θερμά και τους δύο και τους καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Αργειακού Εσπέρου B.C».

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.