Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αποθήκες ΡΕΑ Ενιαίο αρχείο ΠΕ Αργολίδας

Το ενιαίο αρχείο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας στις αποθήκες του εργοστασίου ΡΕΑ

Στο Ναύπλιο για υπογραφή συμβάσεων ο Παναγιώτης Νίκας. Πότε υπογράφεται η προγραμματική Περιφέρειας – υπουργείου Πολιτισμού για το σύστημα πυρόσβεσης στις Αρχαίες Μυκήνες.

Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 30 Οκτωβρίου θα υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του υπουργείου Πολιτισμού για την εγκατάσταση του συστήματος πυρόσβεσης στον αρχαιολογικό χώρο των Αρχαίων Μυκηνών.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει την σχετική σύμβαση με την υπουργό Λίνα Μενδώνη για το εν λόγω έργο που θα υλοποιήσει η Περιφέρεια, με πίστωση 650.000 ευρώ την οποία έχει διαθέσει το υπουργείο. Πολιτισμού.

Ο περιφερειάρχης βρέθηκε σήμερα, Τρίτη 27 Οκτωβρίου, στο Ναύπλιο όπου στο Διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας υπέγραψε συμβάσεις που αφορούν έργα συντήρησης του οδικού δικτύου και καθαρισμών ρεμάτων.

Σύσκεψη με Π. Νίκα στο Ναύπλιο

 

Σύσκεψη με Π. Νίκα στο Ναύπλιο

 

ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΦΙΧΤΙ – ΜΥΚΗΝΕΣ

Ο Π. Νίκας έκανε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η μελέτη για την κατασκευή κόμβου στην εξαιρετικά επικίνδυνη διασταύρωση του δρόμου Φίχτι – Μυκήνες με τον δρόμο των αρχαιοτήτων και το έργο οδεύει σύντομα προς δημοπράτηση

Οπως είναι γνωστό, το συγκεκριμένο σημείο έχει σταθεί αφορμή να χαθούν πολλές ανθρώπινες ζωές μέχρι σήμερα.

Σύσκεψη με Π. Νίκα στο Ναύπλιο

 

Αποθήκες ΡΕΑ Ενιαίο αρχείο ΠΕ Αργολίδας

 

ΕΝΙΑΙΟ ΑΡΧΕΙΟ Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Στον χώρο των αποθηκών του εργοστασίου ΡΕΑ, ο οποίος παραχωρήθηκε στην Περιφέρεια από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αργολίδας, με πενταετές χρησιδάνειο, βρίσκεται το ενιαίο πλέον αρχείο της Π.Ε. Αργολίδας.

Στον εν λόγω χώρο πρόκειται να φιλοξενηθεί και το Αρχείο Καπνού της Ελλάδας, το οποίο μεταφέρθηκε από το κτήριο του Ναυπλίου στο οποίο βρισκόταν, καθώς το εν λόγω κτήριο διατέθηκε για να στεγάσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών, της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

 

Αποθήκες ΡΕΑ Ενιαίο αρχείο ΠΕ Αργολίδας

 

Αποθήκες ΡΕΑ Ενιαίο αρχείο ΠΕ Αργολίδας

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.