Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ένεση φαντασίας για τα παιδιά του Άργους

Eργαστήρι παιδικής καλλιτεχνικής δημιουργίας από το Λύκειο Ελληνίδων Άργους.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 6 Σεπ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το Λύκειο Ελληνίδων Άργους ανακοινώνει τη δημιουργία ενός νέου τμήματος με τίτλο «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» υπό τη διεύθυνση της κυρίας Κωνσταντίνας Νανοπούλου- Δρίτσα.

Το εργαστήρι παιδικής καλλιτεχνικής δημιουργίας έχει ως στόχο την ενθάρρυνση της δημιουργικότητας και την καλλιέργεια της φαντασίας των παιδιών μέσω της ζωγραφικής και άλλων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων!

Πληροφορίες στα γραφεία του Λυκείου (Δαναού 16), για να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους και με την καθοδήγηση της εξαιρετικής στο αντικείμενό της, κυρίας Νανοπούλου να ταξιδέψουν στον κόσμο της παιδικής φαντασίας και δημιουργικότητας!

Η Κωνσταντίνα Νανοπούλου- Δρίτσα:

H Kωνσταντίνα Νανοπούλου-Δρίτσα διαμένει στο Άργος.Μέτα από παρότρυνση των καθηγητών της, εισήχθη στα Τ.Ε.Ι.γραφιστικής,στην Αθήνα,αλλά την μάγεψε περισσότερο η ζωγραφική και έτσι ολοκλήρωσε τις σπουδές της σχολή "ΑΒC DE PARIS"παράρτημα Αθηνών,με καθηγητές την Τζένη Παπαδάκη και Νίκο Αραπατζή.Συνέχισε τις σπουδές της στις σχολές καλών τεχνών ΑΚΤΟ και ΒΑΚΑΛΟ.

Σε νεότερη ηλικία παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής στον οργανισμό Ν.Ε.Λ.Ε με τον εικαστικό Ρήγα Ρηγόπουλο και τοπιογραφία με τον εικαστικό Τάσο Γιαννόπουλο.

Υπήρξε εκλεγμένο μέλος της Πανελλήνιας Εταιρείας Πολιτιστικών Εκδηλώσεων <ΦΩΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΝΕΣΠΕΡΟΝ Μ.Κ.Ο.>,επί προεδρίας του Δημητρίου Παυλόπουλου, είναι μέλος της Ένωσης Εικαστικών Καλλιτέχνων"Διώνη"και της Κανέλος-ART(φώτο γκαλερί),της Καλλιτεχνικής Ομάδας Ερμιονίδας ,του συλλόγου Αργείων ο <ο Δαναός> κ.ά.

'Εχει πάρει μέρος σε αρκέτες εκθέσεις ατομικές ,ομαδικές και διαδυκτιακές.

Έχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης,όπως του 5ου δημοτικού σχολείου Άργους ,του 6ου δημοτικού σχολείου Άργους και του 3ου δημοτικού σχολείου Άργους όπου εκεί βρίσκονται παιδικές τοιχογραφίες της που δημιουργήθηκαν με τις συμμετοχές μαθητών. Έχει συνεργαστεί με την πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή του Δήμου Άργους Μυκηνών και με αρκετούς συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για την υλοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων καλλιτεχνικής δημιουργίας για παιδιά Έχει πραγματοποιήσει Ατομικές Εκθέσεις στον Δήμο Ναυπλιέων στο Πνευματικό Κέντρο από το 1995 έως και το 2012. Στον Δήμο Άργους Μυκηνών στο Μέγαρο "ΔΑΝΑΟΣ" το 1996 και το 1997. Ομαδικές Εκθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στον Δήμο Άργους-Μυκηνών. Έχει συμμετάσχει επίσης σε Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Άργους-Μυκηνών και των Δημοτικών Διαμερισμάτων αυτού με εκθέματά της.

Πρόσφατες εκθέσεις:

α) Ναύπλιο (ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ)Διοργάνωση Πανελλήνιας Εταιρείας Πολιτιστικών Εκδηλώσεων. Σεπτέμβριος του 2014

Β)Άργος (ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ) Διοργάνωση του Λυκείου Ελληνίδων. Δεκέμβριος του 2014,

γ)Αθήνα,στο πολιτιστικό κέντρο <ΚΑΜΙΝΙ> στο Γαλάτσι.Διοργάνωση Πανελλήνιας Εταιρείας Πολιτιστικων Εκδηλώσεων.Απρίλιος του 2015.

γ) Άργος στο Σύλλογο Αργείων "ο Δαναός".Δεκέμβριος του 2016.

δ)Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού <Μέγας Αλέξανδρος .Διοργάνωση Δήμος Άργους Μυκηνών-Καλλιτεχνική Ομάδα Ερμιονίδας.Οκτώβριος του 2018

ε)Ατομική έκθεση στον σύλλογος Αργείων ο <ο Δαναός>. Δεκέμβριος 2018

στ) Ομαδική έκθεση ,διοργάνωση συλλόγου Αργείων <ο Δαναός> και Καλλιτεχνικής Ομάδας Ερμιονίδας.Μάιος 2019.

ζ)Απονομή Τιμητικού Διπλώματος για την συμμετοχή της στην Εικαστική ΄Έκθεση Της <ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2019>

η)Δήμος Ερμιονίδας , κτίριο <ΜΙΛΗΣΗ> σε συμμετοχή με την Καλλιτεχνική Ομάδα Ερμιονίδας . Αύγουστος 2019.

θ)Έργα της φιλοξενήθηκαν στο <En Lefko Modern Bistro> στο Άργος τον Ιούλιο 2017.

ι) Έχει πραγματοποήσει δύο παιδικές εκθέσεις ζωγραφικής με συνεργασία της Νεανικής Παιδικής βιβλιοθήκης του Δήμου Άργους Μυκηνών ,και της ΚΕΔΑΜ ,τον Ιούνιο του 2018 και 2019.

Οι εγγραφές για όλα τα τμήματα που λειτουργούν στο Λύκειον των Ελληνίδων Άργους ξεκίνησαν και συνεχίζονται κάθε απόγευμα, 6:30-8:30 μ.μ., εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Δαναού 16, τηλ: 27510-68788 (καθημερινά 6:30-8:30 μ.μ.)
e-mail:lykellargos@yahoo.gr

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.