Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λίνα Μενδώνη Γιάννης Ανδριανός

Το ενδιαφέρον της υπουργού για το Μουσείο του Άργους γεμίζει με αισιοδοξία τον Ανδριανό (Vid)

Τι δήλωσαν ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός και η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, μπροστά από το Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης, στο οποίο θα γίνει γενικό λίφτινγκ.

Την αισιοδοξία του ότι αυτή τη φορά το έργο εκσυγρονισμού του Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους θα υλοποιηθεί και θα ολοκληρωθεί στα δύο με δυόμιση χρόνια, εξέφρασε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, τονίζοντας πως η παρουσία της ίδιας της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στο Άργος δείχνει ότι το ενδιαφέρον της είναι ουσιαστικό.

Η υπουργός επισκέφθηκε την Αργολίδα το Σάββατο 25 Ιουλίου, όπου μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία αναλύθηκε η πορεία του έργου και δόθηκαν λύσεις για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του.

Στην συσκεψη από πλευράς δήμου Άργους Μυκηνών έλαβαν μέρος οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κρίγγος και Παναγιώτης Σχοινοχωρίτης.

Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, η Λίνα Μενδώνη, από το 2015 έως το 2019 η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε στις προτεραιότητες της το έργο αυτό και δεν το προχώρησε.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω τι δήλωσαν Μενδώνη και Ανδριανός κατά την επίσκεψή τους στο μουσείο της αρχαιότερης πόλης στην Ευρώπη, που πρόκειται να αναβαθμιστεί.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.