Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ένας στους πέντε μαθητές και οι μισοί καθηγητές ασθενείς

Θερμές ευχαριστίες προς το νοσοκομείο Ναυπλίου από σχολείο της Κατερίνης.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 20 Απρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ευχαριστήρια επιστολή προς το νοσοκομείο Ναυπλίου απέστειλε το 3ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης, για την ιατρική φροντίδα που επέδειξαν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό όταν περίπου το 1/5 των μαθητών που είχαν έρθει εκδρομή στο Ναύπλιο προσήλθε με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στη νοσηλευτική μονάδα πριν από έξι μέρες. 

Περίπου ένας στους πέντε μαθητές και οι μισοί συνοδοί καθηγητές νόσησαν, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο. Κυρίως αυτοί που χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα ή και νοσηλεία σε κάποιες περιπτώσεις, ήταν οι μαθητές, καθώς και ένας από τους καθηγητές. Στο νοσοκομείο εκείνη τη μέρα είχαν προσέλθει και κάποιοι μαθητές από σχολείο της Κοζάνης, με τα ίδια συμπτώματα.

Η επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Διοικητά,

Εκπροσωπώντας το 3ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης, τόσο τον Σύλλογο των Καθηγητών όσο και τους μαθητές, αλλά μεταφέροντας και τα αισθήματα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, εκπροσωπούμενου από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτριο Σκαμπαρδώνη, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για την περίθαλψη δεκαέξι μαθητών και ενός καθηγητή του Λυκείου μας που νόσησαν από γαστρεντερίτιδα κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής επίσκεψης τους στο Ναύπλιο και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου στις 14 του τρέχοντος μηνός.

Σύσσωμο το προσωπικό του νοσοκομείου σας, μηδεμιάς ειδικότητας εξαιρουμένης, γιατροί, νοσηλευτές, καθαρίστριες, διοικητικοί υπάλληλοι κ.ά., επέδειξαν ξεχωριστό ενδιαφέρον, ταχύτητα και ευελιξία αλλά και ευγένεια και λεπτότητα συμπεριφοράς κατά την φροντίδα των μαθητών του σχολείου μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλουμε να εκφράσουμε στη Διευθύντρια του Παιδιατρικού Τμήματος κ. Γεωργία Παναγοπούλου, καθώς και στον Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής κ. Ανδρέα Πρωτόπαπα, οι οποίοι χειρίστηκαν με ιδιαίτερη ικανότητα, ψυχραιμία και ανθρωπιά το περιστατικό μας.

Μέσα στη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίσαμε ως σχολείο, με έναν στους πέντε εκδρομείς μαθητές μας ασθενείς, τους μισούς συνοδούς καθηγητές να έχουν και εκείνοι προσβληθεί, με τους γονείς των μαθητών ανάστατους, το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου μας προσέφερε ξεχωριστή ανακούφιση και φροντίδα, που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε.

Σας συγχαίρουμε για το έργο που επιτελείτε και σας εκφράζουμε και πάλι τις θερμές μας ευχαριστίες. Σας παρακαλούμε να κοινοποιήσετε την ευγνωμοσύνη μας σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα!

Με εκτίμηση,

Ο Αρχηγός της εκδρομής Ο Διευθυντής
Πάρις Παπαγεωργίου Γεώργιος Περδίκης

Οι συνοδοί εκπαιδευτικοί

Δούκας Βερβερίδης
Πανωραία Αντώνογλου
Παρασκευή Μαρινοπούλου
Δημήτριος Δημόπουλος

Από το 3ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης»

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.