Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παναγία η Πορτοκαλούσα, η Προστάτιδα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους

Ένας για όλους! Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους τίμησε την προστάτιδά του

Η αγιογραφημένη από τους μαθητές εικόνα στον ιερό ναό της Παναγίας Πορτοκαλούσας, δια χειρός του διευθυντή του σχολείου.

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους γιόρτασε με διαφορετικό τρόπο φέτος την Παναγία Πορτοκαλούσα, την προστάτιδα του.

Ο διευθυντής του σχολείου Παναγιώτης Μουσταΐρας εκ μέρους εκπαιδευτικών, γονιών και μαθητών, μετέφερε τη σεπτή εικόνα -αγιογραφημένη από τους μικρούς μαθητές μας και υπό την καθοδήγηση των πατέρων Ιωσήφ και Μακαρίου- στον ιερό ναό, προσκυνητής και ικέτης της θείας χάριτος για καλύτερες ημέρες με υγεία, αγάπη, ειρήνη και αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους λαούς της υφηλίου.

Παναγία η Πορτοκαλούσα, η Προστάτιδα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους

 

«Εκείνο που και φέτος είχαμε προγραμματίσει και περιμέναμε τη σημερινή γιορτή για να επιτελέσουμε το ιερό χρέος μας απέναντι στην προστάτιδα του σχολείου μας Παναγία με λαμπρότητα και τις προσήκουσες τιμές, λόγω της πανδημίας και των υγειονομικών πρωτοκόλλων αντιμετώπισής της, περιορίζεται στα απολύτως αναγκαία, μη στερούμενα όμως πίστης και άσβεστης ελπίδας για τη βοήθεια και το έλεός της», αναφέρεται στην ανακοίνωση του σχολείου.

«Ολόψυχα ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά, ευνοϊκά, παρήγορα και στα παιδιά όλου του κόσμου αισιοδοξία, χαρά και ένα μέλλον όπως το ονειρεύονται και τους αξίζει», καταλήγει η ανακοίνωση.

Παναγία η Πορτοκαλούσα, η Προστάτιδα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.