Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ένας ένας πέφτουν στα χέρια της αστυνομίας οι βέβηλοι που έκλεβαν νεκροταφεία στην Αργολίδα

Ένας ένας πέφτουν στα χέρια της αστυνομίας οι βέβηλοι που ρήμαζαν νεκροταφεία στην Αργολίδα

36χρονος αλλοδαπός στη γνωστή σπείρα που δεν είχε αφήσει τάφο για τάφο στην ησυχία του.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 24 Ιαν. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 36χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Η σύλληψη αυτή αφορά την υπόθεση τουλάχιστον πέντε περιπτώσεων κλοπών μπρούτζινων αντικειμένων σε Κοιμητήρια Ιερών Ναών, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Άργους- Μυκηνών και Ναυπλιέων, για την οποία είχαν συλληφθεί δύο άτομα στα τέλη Σεπτέμβρίου του 2019.

Για τις υποθέσεις αυτές είχαν κατηγορηθεί δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 44 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων είχε σχηματιστεί δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Επιπλέον είχε κατηγορηθεί ένας 50χρονος ημεδαπός, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι συλληφθέντες κατά το χρονικό διάστημα από την 20.9.2019 έως και την 24.9.2019, είχαν διαπράξει πέντε περιπτώσεις κλοπών μπρούτζινων αντικειμένων σε Κοιμητήρια Ιερών Ναών και προκάλεσαν φθορές σε μαρμάρινα μνήματα, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Άργους- Μυκηνών και Ναυπλιέων Αργολίδας.

Επιπλέον πούλησαν στον 50χρονο τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα, που η συνολική τους αξία ξεπερνούσε τις 11.500 ευρώ, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες.

Η έρευνα συνεχίστηκε και φέρνει ένα ακόμα άτομο ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ εξετάζεται αν το ίδιο πρόσωπο εμπλέκεται και σε πιο πρόσφατες υποθέσεις κλοπών σε νεκροταφεία, όπως αυτή του Αγίου Βασιλείου Άργους.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.