Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Ένας αρχαιολογικός θησαυρός στην είσοδο του Ναυπλίου

Την ικανοποίησή του για τη συνέχιση των έργων στην Αρχαία Τίρυνθα εξέφρασε ο Δημήτρης Κωστούρος.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 11 Ιαν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Τις ευχαριστίες του προς την Εφορία αρχαιοτήτων Ναυπλίου και προσωπικά στην έφορο Δοκτ.  Άλκηστη Παπαδημητρίου εξέφρασε ο Δημήτρης Κωστούρος στο άκουσμα της απόφασης χρηματοδότησης των εργασιών στον αρχαιολογικό χώρο από το ΕΣΠΑ και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΠΤΑ) συνολικού κόστους 1.010.000 €.

Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα διατεθεί για εργασίες στην ανατολική πλευρά της Άνω Ακρόπολης και ειδικότερα στη μεγάλη Πύλη, την Ανατολική Γαλαρία και το Μεγάλο Πρόπυλο.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ευτυχείς που η εφορία αρχαιοτήτων Ναυπλίου από την εποχής της αειμνήστου Ευαγγελίας Πρωτονοταρίου Δεϊλάκη μέχρι σήμερα αγκαλιάζει με αγάπη τον Δήμο Ναυπλιέων και την ιστορία του. Η συνέχιση αυτών των πολύ σημαντικών εργασιών για την ανάδειξη του Ανακτόρου της Τίρυνθας μας γεμίζει χαρά και ευγνωμοσύνη. Η πολύ καλή συνεργασία μας με την εφορία αρχαιοτήτων και ειδικά με την έφορο κα. Παπαδημητρίου, που εδραιώθηκε με τις εκδηλώσεις στους αρχαιολογικούς χώρους,  διευρύνεται με την διάθεσή μας να στηρίξουμε άοκνα τις προσπάθειες της εφορίας για την ανάδειξη του πολιτισμού μας».

Το μνημείο αυτό αποτελεί ένα κόσμημα στον Δήμο Ναυπλιέων αφού δεσπόζει στην βορειοδυτική είσοδο του Δήμου.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org