Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Στοπ Περιφερειακός

Ένα στοπ ξεχασμένο για εβδομάδες και ένα άλλο παραπεταμένο σε μια γωνιά

Εικόνα εγκατάλειψης στον περιφερειακό του Άργους

Εδώ και αρκετές εβδομάδες οι διερχόμενοι οδηγοί από τον Περιφερειακό του Άργους είναι αναγκασμένοι να περνούν μέσα από εμπόδια. 

Η «προσωρινή» κατάσταση με το κλείσιμο μέρους του ενός ρεύματος κυκλοφορίας τείνει να γίνει μόνιμη για αρκετές εβδομάδες, εγείροντας ερωτηματικά για τους οδηγούς.

Στοπ Περιφερειακός

Και αν στην παραπάνω περίπτωση υπάρχει σωστά σχετική σήμανση που ειδοποιεί τους οδηγούς για το «αιώνιο» έργο (άγνωστο για πόσο καιρό ακόμα), στην δεύτερη περίπτωση η απαιτούμενη σήμανση έχει ξαπλώσει φαρδιά πλατιά πάνω στην πρασινάδα.

Το στοπ που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να αντικρίζουν οι διερχόμενοι οδηγοί από εκείνο το σημείο εδώ και αρκετό καιρό είναι πεσμένο, εγκυμονώντας κινδύνους.

Στοπ Περιφερειακός

Τις φωτογραφίες τις απέστειλε αναγνώστης μας στην στήλη «Παράπονα στον Δήμαρχο», εκφράζοντας την απορία του για την διαιώνιση αυτής της κατάστασης σε έναν δρόμο από τον οποίο διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες αυτοκίνητα.  

Θα πρέπει να τονιστεί ότι για τον Νότιο Περιφερειακό του Άργους είναι υπεύθυνη η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.