Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ένα κτήριο για όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας στην Τρίπολη

Διακήρυξη για μίσθωση κτηρίου δημοσιοποίησε η Περιφέρεια, με στόχο την εξοικονόμηση άνω των 7000 ευρώ μηνιαίως.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε την διακήρυξη για την διενέργεια μειοδοτικής δημοπρασίας, με αντικείμενο την μίσθωση από την Περιφέρεια κτηρίου στην Τρίπολη, προκειμένου να στεγαστούν σε αυτό οι υπηρεσίες της που εδρεύουν στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Η Περιφέρεια, όπως έχει σημειώσει ο περιφερειάρχης, επιδιώκει να εξοικονομήσει ένα ποσό άνω των 7.000 ευρώ κάθε μήνα, που τώρα καταβάλλεται για ενοίκια διαφόρων κτηρίων στα οποία είναι διασκορπισμένες οι υπηρεσίες της στην Τρίπολη.

Παράλληλα, επιδιώκεται να βελτιωθεί η λειτουργικότητα των υπηρεσιών, να εξοικονομηθούν εργατοώρες και να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι πολίτες, ιδιαίτερα δε τα αμεα που τώρα δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στις περισσότερες από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέτουν τις προσφορές τους στην κεντρική γραμματεία της Περιφέρειας, τις εργάσιμες ημέρες -μεταξύ 9 το πρωί και 3 το μεσημέρι-, σε προθεσμία 20 ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης και μέχρι τις 14 Ιουλίου. Οι προσφορές στη συνέχεια θα αποστέλλονται στην αρμόδια Επιτροπή Καταλληλότητας Εξέτασης Ακινήτων.

Επιπλέον πληροφορίες δίνονται στο Τμήμα Προμηθειών της Περιφέρειας Πελοποννήσου (28ης Οκτωβρίου 29, 3ος όροφος) μεταξύ 10 το πρωί και 1 το μεσημέρι (τηλέφωνα 2713 611611 και 2713 611621).

Το κείμενο της διακήρυξης θα τοιχοκολληθεί στο κεντρικό κατάστημα της Περιφέρειας και θα είναι διαθέσιμο στον διαδικτυακό της τόπο (www.ppel.gov.gr).

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.