Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ενημερωτική συνάντηση των ελαιοπαραγωγών του Δήμου Ερμιονίδος

Ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα για τους ελαιοπαραγωγούς της Ερμιονίδας

Ενημέρωση και συμμετοχή στο INTERREG MED “ARISTOIL”.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Θερμασία Δήμητρα» με την υποστήριξη του Δήμου Ερμιονίδος και σε συνεργασία με τον ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΕΟΕΣ) ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ προσκαλεί στην ενημερωτική συνάντηση των ελαιοπαραγωγών του Δήμου Ερμιονίδος που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου, και ώρα 6 μ.μ. στο κτήριο του Λυκείου Κρανιδίου με θέμα: «Ενημέρωση και συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα INTERREG MED “ARISTOIL” με Συντονιστή τον ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ».

Σκοπός του προγράμματος είναι ή ενίσχυση του εισοδήματος των ελαιοπαραγωγών μέσω της ανάδειξης των υγειοπροστατευτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου. Το έργο υλοποιείται σε Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Ελλάδα και Κύπρο. Από την Ελλάδα συμμετέχουν επιπλέον η Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ενημέρωση και συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα INTERREG MED “ARISTOIL”

Εφ’ όσον υπάρξει δήλωση συμμετοχής από ικανοποιητικό αριθμό ελαιοπαραγωγών, θα δημιουργηθεί και στον Δήμο Ερμιονίδας Κέντρο για την ενημέρωση των ελαιοπαραγωγών και την συμμετοχή τους στην διεξαγωγή του ερευνητικού προγράμματος

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, για διευκόλυνση της διαδικασίας μαζί με το δείγμα ελαιολάδου τους, να έχουν γραμμένο σε χαρτί το κινητό τους τηλέφωνο και ένα email.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.