Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εμπόδια στους χρυσαυγίτες του Άργους από το ΚΚΕ

Στηλιτεύουν τη στάση συγκεκριμένων παρατάξεων στην χθεσινή συνεδρίαση της διακομματικής.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 11 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ αναφορικά με τα όσα εκτυλίχθηκαν στην συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής του Δήμου Άργους Μυκηνών που αφορούσε την παραχώρηση χώρου στα κόμματα και τις δημοτικές παρατάξεις, κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, προκειμένου να προβάλλουν τις πολιτικές τους απόψεις, όπως ορίζει ο νόμος.

Όπως σημειώνει η πλευρά του ΚΚΕ:

«Στη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής του Δήμου Άργους-Μυκηνών για την προβολή των κομμάτων και των παρατάξεων μέχρι τις εκλογές, οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης απαίτησαν να μην πάρει μέρος στη συνεδρίαση ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Αργολίδας και επανειλημμένως απαίτησαν να μπει σε ψηφοφορία η θέση αυτή. 

ΚΑΝΕΝΑΣ από τους παρευρισκόμενους, που αναφέρονται παρακάτω, δεν πήρε θέση. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πήρε τον λόγο και όλοι μπήκαν κάτω από την «ομπρέλα» του αντιδημάρχου κ. Δούρου της παράταξης του κ. Καμπόσου, ο οποίος εισηγήθηκε ότι «η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο Κόμμα στη βουλή και ότι δεν προβλέπεται από τη διαδικασία η ψηφοφορία»! Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησαν από τη συνεδρίαση πριν την έναρξή της.

Για άλλη μια φορά, τα δήθεν «προοδευτικά» μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γρατσέας γνωστό στέλεχος και επίσημος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καρούζος ως εκπρόσωπος της παράταξης του κ. Πανοβράκου -που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ-, ο εκπρόσωπος της παράταξης του κ. Χειβιδόπουλου κ. Γκαργκάσουλας, εκπρόσωποι αστικών κομμάτων της ΝΔ, των ΑΝΕΛ, των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, συνειδητά διαιωνίζουν και νομιμοποιούν τη φασιστική-ναζιστική ιδεολογία, ξεπλένουν την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Η σιωπή τους, τους καθιστά συνένοχους και αποδεικνύεται ότι ιδιαίτερα η στάση του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν πέφτουμε από τα σύννεφα καθώς η σιωπή των ντόπιων στελεχών του κουμπώνει απόλυτα με την συμπόρευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην αντικομουνιστική διακήρυξη με ακροδεξιούς και φασίστες. Η υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ άλλωστε στην αντικομουνιστική διακήρυξη αποτελεί ασέβεια απέναντι στα εκατομμύρια νεκρών του φασισμού! Η σιωπή επίσης και των υπολοίπων εκπροσώπων των αστικών κόμματων, όχι μόνο δεν πάνε κόντρα στην ακροδεξιά και τον φασισμό, αλλά νομιμοποιούν τον ρατσισμό, τα εγκλήματα της οργάνωσης της Χρυσής Αυγής απέναντι σε όποιον εργάτη-μετανάστη σηκώσει κεφάλι, πρωτοστατούν στον αντικομμουνισμό.

Όλοι μαζί, οι διάφοροι "προοδευτικοί" αλλά και "συντηρητικοί", αθωώνουν με τη στάση τους την εγκληματική - ναζιστική οργάνωση και της δίνουν βήμα να δηλητηριάζει το λαό της πόλης μας, στο όνομα μάλιστα της "Δημοκρατίας".

Ο λαός του Δήμου Άργους-Μυκηνών, να αξιοποιήσει και να μαυρίσει όλους αυτούς που κλείνουν το μάτι στην Χρυσή Αυγή -ο καθένας για το δικό του λόγο- όλους αυτούς που είναι ενάντια στο φασισμό μόνο στα λόγια, αλλά στην πράξη δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Ο λαός της Άργους να βγάλει τα συμπεράσματά του! Η μόνη απάντηση στους ναζί, το φασισμό και την ακροδεξιά είναι η ενίσχυση του ΚΚΕ παντού».

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.