Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα

Έμφραγμα στις τράπεζες, με ατελείωτες ουρές. Συστάσεις από την αστυνομία για τήρηση των μέτρων

Περίμεναν να εξυπηρετηθούν κυρίως οι ηλικιωμένοι για τις συντάξεις

Ουρές σχηματίστηκαν από το πρωί έξω από τις τράπεζες από πελάτες που είτε έμπαιναν λίγοι - λίγοι μέσα στα υποκαταστήματα, είτε ανέμεναν τη σειρά τους στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης (ATM) για να κάνουν ανάληψη χρημάτων ή για να πραγματοποιήσουν πληρωμές.

Εικόνα

Παράλληλα, αρκετοί πολίτες ανέμεναν υπομονετικά και έξω από το Ταχυδρομείο, αλλά και σε υποκαταστήματα εταιριών κινητής τηλεφωνίας.

Εικόνα

Οι περισσότεροι ήταν ηλικιωμένοι που δεν έχουν ακόμα εξοικειωθεί με το internet banking ώστε να διεκπεραιώσουν τις συναλλαγές τους από το σπίτι.

Συνταξιούχοι βρέθηκαν από το πρωί στα υποκαταστήματα για να λάβουν τις συντάξεις του Απριλίου, αλλά και νεότεροι που θέλησαν να εξυπηρετήσουν τους γονείς τους.

Εικόνα

Αρκετοί κόντρα στις απαγορεύσεις και τα περιοριστικά μέτρα στήθηκαν στην ουρά, χωρίς ωστόσο να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα απαγορευτικά μέτρα και τις συστάσεις των ειδικών για τους κινδύνους διασποράς και εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι τράπεζες έχουν ορίσει μέγιστο αριθμό στους πελάτες που μπορούν να εισέρχονται ανά κατάστημα, κάτι το οποίο καθορίζεται από το εμβαδόν του καταστήματος.

Εικόνα

Από την πλευρά της η αστυνομία έκανε συστάσεις στον κόσμο να τηρεί τις αποστάσεις.

 

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.