Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έμειναν άναυδοι στο νοσοκομείο Άργους: «Ξέρεις ποιά είμαι εγώ και τι μπορώ να κάνω!»

Το θράσος, η παιδεία και ο αυτονόητος σεβασμός
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 10 Ιουλ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Για αγενή συμπεριφορά μίας νεαρής χθες στο νοσοκομείο του Άργους, κάνουν λόγο αυτόπτες μάρτυρες. Σύμφωνα με την καταγγελία η γυναίκα μιλούσε σε έντοννο ύφος στο τηλέφωνο, όταν της έγινε παρατήρηση στην οποία αντέδρασε με απειλητικές διαθέσεις.

Αναφέρει ο καταγγέλων: "Χθες στο νοσοκομείο Άργους υπήρξε μια κυρία νεαρής ηλικίας που φώναζε στο τηλέφωνο της έξω ακριβώς από τα ιατρεία εξετάσεις και κλίνες. Εγω με αμαξίδιο ζητούσα να χαμηλώσει τους τόνους και εκείνη με θράσος να ωρύεται: «πρόσεχε σε ποια μιλας δεν ξέρεις ποια είμαι και τι μπορώ να κάνω!»

Τόσο οι υπάλληλοι όσο και οι ασθενείς έμειναν άναυδοι με ύφος της μιας και η κοπέλα θα ήταν δεν θα ήταν 20 ετων. Δυστυχως μετά λύπης μου, διαπιστώνω ότι η παιδεία και ο αυτονόητος σεβασμός, τόσο ως προς τους μεγαλύτερους όσο και ως προς το χώρο από νεότερα άτομα είναι τρομερά ελλιπής".

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.