Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Ελληνό-Κινεζικό Επιχειρηματικό Πάρκο στην Πελοπόννησο

Τι συζητήθηκε στην έκθεση “Smart China Expo”
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 28 Αυγ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μετά από πρόσκληση των Αρχών του Δήμου της Chongqing, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε στην έκθεση “Smart China Expo”, που είναι μία από τις τρεις σημαντικότερες εκθέσεις της Κίνας και στα πλαίσια της οποίας διεξήχθη συζήτηση μεταξύ αντιπροσώπων από 23 Επαρχίες που προέρχονται από 16 Χώρες.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, στις 23 Αυγούστου στο πλαίσιο της “Smart China Expo”,  η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρουσίασε την πρωτοβουλία της για την Διαπεριφερειακή Ελληνό – Κινεζική Συνεργασία όπως αυτή αποτυπώνεται με την πρόταση της  δημιουργίας ενός  Ελληνό – Κινεζικού Επιχειρηματικού Πάρκου στην Πελοπόννησο και κάλεσε τον Δήμο της Chongqing να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία της αυτή.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Έκθεση Smart China Expo

Τέλος, τονίζεται ότι η Πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Ελληνό – Κινεζική Διαπεριφερειακή Συνεργασία  με τη δημιουργία του Ελληνό - Κινεζικού Επιχειρηματικού Πάρκου στην Πελοπόννησο αποτέλεσε αντικείμενο διαβουλεύσεων μεταξύ του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη και του Υπουργού Οικονομικών και Ανάπτυξης και Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, κ . Δραγασάκη, κατά την τελευταία τους συνάντηση και μάλιστα, η πρωτοβουλία αυτή χαίρει της υποστήριξης του.

 

Βούλα Νικολάου

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org