Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Μαλτέζος ομιλητής στο 1ο Διεθνές Forum για το Νερό

Έλλειψη Νερού στην Αργολίδα. Αναπόφευκτη μάστιγα ή κακή διαχείριση;

Με ένα πολύ καίριο θέμα καταπιάστηκε ο Μαλτέζος στο 1ο Διεθνές Forum για το Νερό.

Στο «1ο Διεθνές Forum για το Νερό» που διεξήχθη σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο, παρευρέθηκε ο Γιάννης Μαλτέζος, ως προσκεκλημένος ομιλητής.

Το θέμα της ομιλίας του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας ήταν: «Έλλειψη Νερού στην Αργολίδα. Αναπόφευκτη μάστιγα ή κακή διαχείριση;».

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του επισημάνθηκαν οι πιθανές λύσεις αντιμετώπισης του προβλήματος λειψυδρίας για την Αργολίδα και ιδίως για την περιοχή της Ερμιονίδας, η οποία υποφέρει από την έλλειψη πόσιμου και καθαρού νερού και αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα υδροδότησης και άρδευσης στην Αργολίδα.

Ο Μαλτέζος ομιλητής στο 1ο Διεθνές Forum για το Νερό

«Ο τόπος μας είναι από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Ο ρόλος της αυτοδιοίκησης είναι κυρίαρχος για τη συνετή χρήση του νερού και την προστασία της ποιότητάς του, ώστε οι επόμενες γενιές να μην στερηθούν το καθαρό νερό» τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης.

Το Φόρουμ πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου και υποστηρίχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Εθνικό Συμβούλιο UNESCO καθώς και από τα Υπουργεία Τουρισμού, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, την ΕΥΔΑΠ και την ΚΕΔΕ.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.