Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου: Μίλα μου για Πολιτισμό

Εγγύηση συνέχειας στο πολιτισμικό έργο του Άργους
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 20 Μάιος. 2019
2σχόλια

Για την προσφορά της στην μέχρι τώρα πορεία της στον πολιτισμό και στην κοινωνική πρόνοια του δήμου Άργους - Μυκηνών μιλά στον «anagnostis» η Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου, εκλεγμένη ως δεύτερη από πλευράς ψήφων στο Τοπικό συμβούλιο του Άργους.

Η ίδια αυτοδίδακτη καλλιτέχνης, έχει ταυτίσει την παρουσία της στον Δήμο Άργους- Μυκηνών με σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων αλλά και με την ανασύσταση του Δημοτικού Θεάτρου Άργους, το οποίο για χρόνια είχε παραπέσει στην παρακμή και την απαξίωση.

Συνέντευξη Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου

Στηριζόμενη στις δικές της δυνάμεις και στο πάθος της για την ανάδειξη του πολιτισμού του Άργους δια μέσου των αιώνων καθώς και την συνέχιση της πολιτιστικής του παράδοσης διεκδικεί εκ νέου με αισιοδοξία την δυνατότητα να συνεχίσει το έργο της στον Δήμο, στο πλευρό του Δημήτρη Καμπόσου.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

Σχόλια

ELENI CHRONOPOULOU (χωρίς επαλήθευση) Κυρ, 19/05/2019 - 20:46

Η κ. Πετροπούλου αναφέρεται σε εκθέσεις ζωγραφικής που η ίδια έχει κάνει με θέμα τα νεοκλασικά κτίρια της πολής! Πολύ ωραία μέχρι εδώ! Δεν μας λέει όμως τι έχει κάνει η δημοτική αρχή για αυτά ( βλέπε κτίρια Τσώκρη και Τρικούπη, Αγορά Άργους κλπ) που είναι στα όρια της κατάρρευσης. Επίσης, αναφερόμενη στην εικόνα της πόλης που έχει κατά την γνώμη της καλυτερεύσει παρουσιάζει και πάλι ( όπως όλοι της παράταξής της ) την αμφιλεγόμενη ανάπλαση της πλατείας, την αίθουσα Μ.Αλεξάνδρου (προβληματική κατασκευή που εμποδίζει την θέαση προς την σκηνή) και βέβαια τον κόσμο που μαζεύεται στην πλατεία ( λες και πιο πριν ο κόσμος δεν συγκεντρωνόταν εκεί). Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω με ποιόν τρόπο επιτυγχάνεται η πολιτιστική αναβάθμιση της περιοχής με επιλογές τύπου Ρουβά, Τόνι Σφίνου, αλλά και Γαϊτάνου ,Γλυκερίας την Μ. Παρασκευή....

ELENI CHRONOPOULOU (χωρίς επαλήθευση) Κυρ, 19/05/2019 - 21:42

Γιατί τα σχόλια εφόσον δεν είναι υβριστικά, πρέπει να περνούν από έγκριση; Μήπως δεν βολεύουν κάποιους;

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.