Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αφέθηκε ελεύθερος ο Γεωργόπουλος, μόλις εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος, παρότι ανέλαβε την ευθύνη

Ελεύθερος ο Γεωργόπουλος, μόλις εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος, παρότι ανέλαβε την ευθύνη

Κόσμος έξω από το αστυνομικό τμήμα Κρανιδίου

Ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγη ώρα ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, που κρατείτο σύμφωνα με δήλωσή του, από τη στιγμή που εμφανίστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία.

Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου εναντίον του, εναντίον του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Τσαμαδού Ιωάννη και εναντίον των 4 υπαλλήλων του Δήμου Ερμιονίδας.

Ο κος Γεωργόπουλος με νεότερη δήλωσή του τονίζει ότι αφέθηκε ελεύθερος, από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο τμήμα ο κος Τσαμαδός, παρότι ο δήμαρχος επέμενε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη. Παραμένει βέβαια έξω από το αστυνομικό τμήμα, αναμένοντας τις εξελίξεις.

Αναμένεται πλέον η απόφαση του εισαγγελέα, σχετικά με το αν παραμείνουν κρατούμενοι ο αντιδήμαρχος και οι υπάλληλοι.

Αφέθηκε ελεύθερος ο Γεωργόπουλος, μόλις εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος, παρότι ανέλαβε την ευθύνη

Όλα ξεκίνησαν κατά τη μεταφορά των απορριμμάτων της Ερμιονίδας σε αδειοδοτημένο χώρο, σε άλλο Νομό, προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να καθαρίσει ο Δήμος από τα σκουπίδια.

Η μεταφόρτωση των απορριμμάτων από τα απορριμματοφόρα του Δήμου Ερμιονίδας στα φορτηγά, γινόταν στο παλιό νταμάρι της Αυλώνας, εφόσον μέχρι σήμερα δεν έχει αδειοδοτηθεί ο Δημοτικός Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Νωρίτερα, ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Λάμπρου, ζήτησε με δηλώσεις του να κηρυχθεί η Ερμιονίδα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αφού υπάρχουν παντού σκουπίδια.

ΦΩΤΟ: ΚΟΣΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.