Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Ελεύθερος εκτελεστής σκύλων στο Δρέπανο Ναυπλίου

Προσοχή εγκληματίας κυκλοφορεί ανάμεσά μας
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 12 Οκτ. 2018
1ΣΧΟΛΙΟ

Εκτέλεσαν τον σκύλο της μπρος στα μάτια της την ώρα που τον είχε βγάλει βόλτα, μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι της στο Δρέπανο Ναυπλίου. Το έγκλημα τελέστηκε πριν λίγες μέρες, και στον επισυναπτόμενο ιδιόχειρο χάρτη, μπορεί να διακρίνει κανείς το σημείο του εγκλήματος αλλά και την διαδρομή της γυναίκας με τον σκύλο της.

χάρτης δολοφονίας σκυλου στο Δρέπανο

Βγαίνοντας από το σπίτι της για την καθημερινή βόλτα του σκύλου της δεν περίμενε πως μερικά μέτρα από την αυλόπορτά της θα περίμενε ένας «ελεύθερος σκοπευτής» να πυροβολήσει ανάμεσα στα μάτια το τετράποδό της.

Πήρε αιμόφυρτο το ζωάκι της και έτρεξε στον κτηνίατρο, όμως ήταν ήδη αργά. Απευθύνθηκε στην αστυνομική αρχή, «χωρίς να συγκινηθεί ιδιαίτερα κανείς». Εξ άλλου σκοτώνουν παιδιά και δεν τρέχει τίποτα, τώρα για ένα σκυλάκι που να περισσέψει ευαισθησία. Αλήθεια, πόσοι κατέχουν κυνηγητικά όπλα στο Δρέπανο;

Με μια απλή βαλλιστική έρευνα των κατόχων στην περιοχή του εγκλήματος ίσως μπορούσε να αποκαλύψει τον δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας.

Σήμερα ήταν ένα ζώο, αύριο ένας άνθρωπος!

Σχόλια

Μαρια (χωρίς επαλήθευση) Παρ, 12/10/2018 - 21:54

Έλεος κρεμασμα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org