Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελληνική σημαία Πρόνοια

Ελεύθεροι πολιορκημένοι στο Ναύπλιο

Μέσα από τα σπίτια τους με Ελληνικές σημαίες τιμούν την επέτειο της 25ης Μαρτίου, με τον «εχθρό» να παραμονεύει.

Με Ελληνικές σημαίες σε μπαλκόνια και αυλές σπιτιών γιορτάζουν την επέτειο της Εθνικής παλιγγενεσίας στο Ναύπλιο αλλά και σε όλη τη χώρα, καθώς οι καθιερωμένες εκδηλώσεις έχουν μπει στον γύψο για φέτος, λόγω κορωνοϊού.

Η εικόνα στη πόλη του Ναυπλίου την 25η Μαρτίου ήταν έρημη, με κάποιες σημαίες όπως αυτή στην Πρόνοια που κρέμασαν πάνω σε μια τέντα μπροστά από το πεζοδρόμιο, να θυμίζουν ότι σήμερα έχουμε την Εθνική μας εορτή.

Ελληνική σημαία Πρόνοια

Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν αρκετοί Ναυπλιώτες να τιμήσουν του ήρωες του 1821 που πολέμησαν και θυσιάστηκαν για να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι, αν και πολιορκημένοι αυτή την περίοδο από ένα αόρατο εχθρό. 

Άδειοι οι δρόμοι με όλον σχεδόν τον κόσμο κλεισμένο στα σπίτια του. Άλλωστε τα μέτρα της αστυνομίας είναι πολύ αυστηρά όλη την ημέρα λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας για την προστασία του πληθυσμού από την πανδημία του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να είναι λιγοστοί αυτοί που βρίσκονται έξω από τα σπίτια τους.

Διαβάστε Ακόμα:

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.