Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελαφόνησος

Ελαφόνησος: Με βλάβη ο "Αγιαννάκης"

Το Λιμεναρχείο Νεάπολης ενημερώθηκε για βλάβη στο πηδάλιο του ενός φέρυμπωτ που εκτελεί το δρομολόγιο Πούντα-Ελαφόνησος - Τι συνέβη με επιβάτες και οχήματα

Μια απρόβλεπτη κατάσταση είχε να αντιμετωπίσει χθες το απόγευμα  το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών, όταν ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ'' , το οποίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Πούντας Ν. Λακωνίας εκτελώντας το προγραμματισμένο δρομολόγιο της πορθμειακής γραμμής από Πούντα προς ν. Ελαφόνησο, για δυσλειτουργία στο σύστημα πηδαλιουχίας του πλοίου.

Παρά τη βλάβη, το ''ΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ'' κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμάνι της Ελαφονήσου, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια είκοσι τέσσερις (24) επιβάτες και εκφορτώθηκαν έξι (06) Ε.Ι.Χ. οχήματα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου, ενώ, στη συνέχεια, κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο απόπλους του.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.