Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δημοτικό Συμβούλιο Άργους

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για την παραβατικότητα των Ρομά στη Νέα Κίο

Την Παρασκευή το μεσημέρι η συνεδρίαση.

Έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και ώρα 14:30 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα την παραβατικότητα των Ρομά στη Νέα Κίο.

Μετά την πρόσφατη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου, το θέμα τίθεται προς συζήτηση και σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου μετά από ομόφωνη αίτηση όλων των παρατάξεων. 

Στην σχετική πρόσκληση τονίζεται: 

«Η Συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα για το λόγο ότι συντρέχει κατεπείγουσα περίπτωση σύγκλισης του Δ.Σ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του πιο πάνω θέματος, καθόσον η ολοένα αυξανόμενη παραβατικότητα των Ρομά, ιδιαίτερα στην κοινότητα της Νέας Κίου, δημιουργεί ανεξέλεγκτα προβλήματα στην ασφάλεια, διαβίωση και καθημερινότητα των δημοτών του Δήμου μας και ιδιαίτερα των δημοτών της Κοινότητας της Νέας Κίου».

Και το Δ.Σ. καλείται να ασχοληθεί :

Α. Από 21-102019 αιτήσεως του Δημάρχου με θέμα «Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. για την ολοένα αυξανόμενη παραβατικότητα των Ρομά στην Κοινότητα της Νέας Κίου και προτάσεις για τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να επακολουθήσουν για την αποτροπή της διαιώνισης της σημερινής απαράδεκτης κατάστασης που διακυβεύει την κοινωνική συνοχή και απειλεί την κοινωνική ειρήνη των δημοτών του δήμου μας».

Β. Από 21-102019 αιτήσεως του συνόλου των Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης με θέμα «Τα φαινόμενα παραβατικότητας στο Δήμο Άργους-Μυκηνών και ειδικότερα στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Κίου και η ανάπτυξη ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης τους με την συνέργεια όλων των απαιτούμενων φορέων και υπηρεσιών του Ελληνικού Κράτους και του Δήμου».

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.