Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η Βρετανική version στο «κοκοράκι»

Εκπλήσει η Βρετανική version στο «κοκοράκι»! (Vid)

The King’s singers επιχειρούν να ερμηνεύσουν το γνωστό Ελληνικό τραγούδι του 1941.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 9 Νοε. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η βρετανική μπάντα The King’s singers τραγούδησε a cappella «το κοκοράκι» (και με προφορά μάλιστα!). Μετά την Μαρίζα Κωχ, τον Διονύση Σαββόπουλο, τους Αδερφούς Κατσάμπα, την Γλυκερία και πολλούς ακόμη τραγουδιστές, οι The King’s singers τραγούδησαν με χιούμορ το τραγούδι που χρονολογείται από το 1941 σε στίχους του Νίκου Φατσέα, μουσική του Ζοζέφ Κορίνθιου, ενώ η πρώτη εκτέλεση έγινε από τον Νίκο Γούναρη.

Τα μέλη της μπάντας Patrick Dunachie, Timothy Wayne-Wright, Julian Gregory, Christopher Bruerton, Christopher Gabbitas, Jonathan Howard υποδύθηκαν τα ζώα που αναφέρονται στο τραγούδι χωρίς να χάσουν στιγμή το συγχρονισμό και τη συγκέντρωσή τους.

Η μπάντα δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 60 και τα μέλη της ομάδας έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Τραγουδούν a cappella και έχουν βραβευτεί το 2009 με βραβείο Grammy για το καλύτερο Crossover Album με το «Simple Gifts» και το 2012 ως καλύτερη χορωδία.

Από το 2013, έχουν ενταχθεί Gramophone Hall of Fame, μια ετήσια λίστα καλλιτεχνών που έχουν συνεισφέρει στην κλασική μουσική.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2