Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Εκδηλώσεις του ΚΚΕ σε Ερμιονίδα και Επίδαυρο

Γόντικας, Πετρίδης και Μπουρδάκος θα μιλήσουν για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 19 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η Κ.Ο.Β. Ερμιόνης του ΚΚΕ προσκαλεί τη Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 7 μμ στο κατάστημα “Casa Di Pizza” σε εκδήλωση με θέμα: «Η Εκλογική αναμέτρηση για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση και η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ».

Θα μιλήσουν: Νίκος Γόντικας – υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” και μέλος της Ε.Π. Πελοποννήσου του ΚΚΕ και Βασίλης Πετρίδης – υποψήφιος δήμαρχος με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” στον Δήμο Ερμιονίδας.

Επίσης η Κ.Ο.Β. Επιδαύρου του ΚΚΕ προσκαλεί τη Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 7 μμ στο καφέ “Praxis” σε εκδήλωση με θέμα: «Η Εκλογική αναμέτρηση για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση και η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ».

Θα μιλήσουν: Νίκος Γόντικας – υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” και μέλος της Ε.Π. Πελοποννήσου του ΚΚΕ και Ναπολέων Μπουρδάκος – υποψήφιος δήμαρχος με τη“Λαϊκή Συσπείρωση” στον Δήμο Επιδαύρου και μέλος της Τ.Ε. Αργολίδας του ΚΚΕ.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org