Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Έκανε τουαλέτα την Πύλη της Ξηράς !!! (pic)

Σε απόσταση λίγων μέτρων από τις δημόσιες τουαλέτες έκανε την ανάγκη του
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 10 Ιουλ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Συνήθως γκρινιάζουμε στο δήμο, με στόχο μια πόλη καλύτερη για όλους μας, όμως κάποιες φορές όταν οι ίδιοι οι πολίτες είναι αδιόρθωτοι, τι να σου κάνει η πολιτεία…

Ευτυχώς το περιστατικό είναι μεμονωμένο…

Τουαλέτα Πύλη Ξηράς

Μέρα μεσημέρι, ο περαστικός –λες και ήταν στην εξοχή – σκέφτηκε ότι το καλύτερο σημείο για να κάνει την ανάγκη του ήταν το παρκάκι στην Πύλη της Ξηράς. Και σαν να μην τον έβλεπε κανείς, έκανε στάση για …πιπί.
Και όλα αυτά στο Ναύπλιο…

Την ίδια ώρα στην Ινδία, σε μια προσπάθεια να εξαλειφθεί η δημόσια ούρηση οι υπεύθυνοι των οδικών μεταφορών UPSRTC) αποφάσισαν να δημοσιεύονται οι φωτογραφίες των δραστών στο YouTube. Αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι η εταιρία θα εγκαταστήσει κάμερες σε διάφορες στάσεις λεωφορείων με σκοπό να καταγράψει τους παραβάτες επ' αυτοφώρω, με σκοπό να τους κάνει να ντραπούν σε απευθείας σύνδεση.

"Στόχος μας είναι να αλλάξουμε αυτούς που αποφεύγουν να ουρούν σε δημόσιες τουαλέτες και κάνουν την ανάγκη τους σε ανοικτούς χώρους", δήλωσε ο περιφερειακός διευθυντής της UPSRTC, Prabhakar Mishra στους Times of India.
 

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.