Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Οι λογιστές διαμαρτύρονται στον Βαρουφάκη

Έχουν τρελάνει τους λογιστές της Αργολίδας στα τηλέφωνα!

Οι φοροτεχνικοί Ναυπλίας – Ερμιονίδας ζητούν κατανόηση από τους πελάτες τους...
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 26 Μαρ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ο Σύλλογος Λογιστών Ναυπλίας Ερμιονίδας ζητά την κατανόηση των πελατών σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Με νέα ανακοίνωσή του καλεί για λιγότερες οχλήσεις αναφορικά με το επίδομα των 800 ευρώ, καθώς οι λογιστές δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τι αναφέρει μια απόφαση την οποία δεν έχουν προλάβει ακόμα ούτε να διαβάσουν, την στιγμή που δέχονται βροχή από τηλεφωνήματα, με την ίδια ερώτηση.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Καχριμάνης:

«Παρατηρείται από τις προηγούμενες ημέρες με κορύφωση σήμερα οι συνάδελφοι λογιστές να δέχονται άπειρα τηλέφωνα από όλους σας με την ίδια ακριβώς ερώτηση: "το δικαιούμαι το επίδομα".

Θερμή παράκληση προς όλους. Έχουμε αποδείξει ότι στεκόμαστε πάντα δίπλα σας και αυτό συμβαίνει και τώρα. Τα τηλέφωνα κάθε 1 λεπτό δεν βοηθάνε ούτε εσάς γιατί δεν μπορούμε να απαντήσουμε σ’ όλες τις ερωτήσεις αλλά ούτε και εμάς που για ακόμη μια φορά πρέπει να διαβάσουμε και να καταλάβουμε τι εννοεί κάθε φορά μια απόφαση. Το πλήθος των αποφάσεων είναι πολύ μεγάλο και οι περιπτώσεις που πρέπει να δούμε πάρα πολλές.

Είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις για όλους μας. Είμαστε στις επάλξεις και προσπαθούμε για το καλύτερο. Ζητάμε την κατανόηση σας».

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.