Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Ανδρουλάκης: Έβλεπαν καρέκλα και έγλυφαν (vid)

Έγλυφαν για μια καρέκλα! Ο Ανδρουλάκης τα "έψαλλε" σε πρώην συντρόφους (vid)

Αυτοκριτική και επίθεση κατά πάντων από το Άργος

Κατά μέτωπο επίθεση σε πρώην συντρόφους του εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, στην ομιλία του, στο Εργατικό Κέντρο του Άργους.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα είναι το πολιτικό του σπίτι, επισημαίνοντας: «Περάσαμε δύσκολα, αλλά κάποιοι μείναμε και υπερασπιστήκαμε αυτή την παράταξη, γιατί για εμάς είναι μονόδρομος η ύπαρξή της. Δεν είμαστε από τους σεσημασμένους, που όπου έβλεπαν καρέκλα πήγαιναν και έγλυφαν. Δεν είμαστε από αυτούς, που όταν έλεγαν ότι ο Τσίπρας είναι η μεγαλύτερη συμμορία της μεταπολίτευσής, δύο μήνες μετά, για ένα υπουργείο έγιναν μέλη της συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ».

Ανδρουλάκης: Έβλεπαν καρέκλα και έγλυφαν (vid)
Ο κος Ανδρουλάκης, επιχειρώντας έναν σύντομο απολογισμό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ τόνισε: «Κάναμε λάθη; Κάναμε και το γνωρίζουμε όλοι μας. Αλλά κάναμε και τεράστιο έργο. Υποδομές, δρόμους, νοσοκομεία, πανεπιστήμια και έναν πολύ μορφωμένο λαό, τα παιδιά σας, που είτε εδώ είτε έξω, θα μεγαλουργήσουν. Και μακάρι εμείς να αλλάξουμε σελίδα στη χώρα και να μεγαλουργήσουν στην Ελλάδα. Αλλά αυτά για να τα πετύχουμε, πρέπει να είμαστε ισχυροί και όχι κομπάρσοι».

Στην προεκλογική του ομιλία, καταφέρθηκε ακόμα κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Κάθε ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι ψήφος στη Μέρκελ και στον Βέμπερ, υπέρ μιας Ευρώπης της συντήρησης, της Γερμανικής κυριαρχίας και όχι της Ευρώπης των λαών και της δημοκρατίας, όπως εμείς οραματιζόμαστε.

Και κάθε ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος σε μια Ευρωπαϊκή Αριστερά, που εκτρέφεται την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όποτε προκρίνουμε εμείς σχέδια ισχυρής πολιτικής ενοποίησης, αυτοί σθεναρά τα υπονομεύουν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κοντός Banner

 

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.