Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Κολυμβητήριο Ναυπλίου

Εγκρίνεται η προγραμματική σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου Ναυπλίου

Τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί στις 27 Mαρτίου, την Τρίτη, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, με τα 37 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και η έγκριση σύναψης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Ναυπλιέων για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου «Κώστας Γκούβερης».

ΘΕΜΑ 1o
Περί έγκρισης υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον Άξονα Προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο: «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις».

ΘΕΜΑ 2o
Περί έγκρισης υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο: «Προμήθεια-τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των δήμων της Χώρας».

ΘΕΜΑ 3ο
Περί έγκρισης υποβολής Aίτησης Χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον Άξονα Προτεραιότητας «Η τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο: «Προμήθεια μηχανημάτων έργου ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού».

ΘΕΜΑ 4ο
Περί έγκρισης σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού-Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού, του Δ.Ναυπλιέων και του Δημ. Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ) για την πράξη ( Δημ.Κολυμβητήριο Δ. Ναυπλιέων: Εργασίες Ενεργειακής Αναβάθμισης & Συναφείς Εργασίες ).

ΘΕΜΑ 5ο
Περί έγκρισης ειδικής συμφωνίας αριθ S12.777487/2018 μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκπροσωπούμενης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και του Δήμου Ναυπλιέων και αποδοχή της ετήσιας επιχορήγησης για τη λειτουργία του κέντρου ευρωπαϊκής πληροφόρησης EUROPE DIRECT του Δ.Ναυπλιέων.

ΘΕΜΑ 6ο
Περί έγκρισης του ενιαίου Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2018 του Δ.Ναυπλιέων.

ΘΕΜΑ 7ο
Περί έγκρισης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος.

ΘΕΜΑ 8ο
Περί έγκρισης τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2018 .

ΘΕΜΑ 9ο
Περί έγκρισης πρακτικών δημοπρασίας εκμίσθωσης δημ. ακινήτου -καλλιεργήσιμης έκτασης στη θέση Σχολείο Αμαριανού Μιδέας.

ΘΕΜΑ 10ο
Περί έγκρισης πασχαλινών εκδηλώσεων και διάθεσης σχετικής πίστωσης .

ΘΕΜΑ 11ο
Περί έγκρισης τιμήματος για καταβολή αποζημίωσης που αφορά προσκυρωτέο τμήμα καταργούμενου κοινόχρηστου χώρου.

ΘΕΜΑ 12ο
Eπί εισήγησης για ανανέωση ή μη παραχώρησης καταστημάτων και αιθουσών συγκέντρωσης σε οικισμούς καταργηθέντος ΟΕΚ (Ναύπλιο ΙΙΙ)

ΘΕΜΑ 13ο
Περί έγκρισης αδελφοποίησης της δημοτικής κοινότητας Τολού με την Τοπική κοινότητα Αγ.Δέκα Δ.Ε Γόρτυνας Δ.Γόρτυνας Κρήτης και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

ΘΕΜΑ 14ο
Περί έγκρισης ή μη μείωσης μισθώματος ακινήτου –κτιρίου εξυπηρέτησης λουομένων στην παραλία της Καραθώνας.

ΘΕΜΑ 15ο
Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης ομιλίας με το μη κερδοσκοπικό Οργανισμό « ΕΛΙΖΑ» και την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΘΕΜΑ 16ο
Περί έγκρισης μίσθωσης χώρων για δημιουργία δημοτικού χώρου στάθμευσης στη ΔΚ Τολού , Τ.Κ Δρεπάνου και ΤΚ Ασίνης .

ΘΕΜΑ 17ο
Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης του Δήμου Ναυπλιέων με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων, παρουσίασης του βιβλίου Ισιδώρου Ζγουρού και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

ΘΕΜΑ 18ο
Περί έγκρισης της τεχνικής περιγραφής εργασιών για εργασίες επισκευής οργάνων σε παιδικές χαρές στη ΔΚ Ναυπλιέων και ΔΚ Τολού.

ΘΕΜΑ 19ο
Περί έγκρισης διοργάνωσης τελετής εγκαινίων στην Αγία Μονή και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

ΘΕΜΑ 20ο
Περί έγκρισης λογιστικής τακτοποίησης εσόδων οικ. χρήσης 2017.

ΘΕΜΑ 21ο
Περί έγκρισης δαπάνης για προμήθεια τροφίμων και λοιπών ειδών για τη συμμετοχή του Δήμου στο συσσίτιο του Ι.Ν Ευαγγελίστριας Ναυπλίου και διάθεσης σχετικής πίστωσης

ΘΕΜΑ 22ο
Περί έγκρισης της αρ. 11/2018 απόφασης του ΔΣ του νπδδ ΔΟΠΠΑΤ με θέμα « έγκριση 1η τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2018 ».

ΘΕΜΑ 23ο
Περί έγκρισης διοργάνωσης του Δήμου Ναυπλιέων συναυλίας Βυζαντινής μουσικής με τον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Αργολίδας « ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ » και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

ΘΕΜΑ 24ο
Περί έγκρισης χορήγησης δικαιώματος διέλευσης του ΟΤΕ Άργους από κοινόχρηστους χώρους του Δ.Ναυπλιέων και κατάληψης κοιν.χώρων για τοποποθέτηση καμπινών .

ΘΕΜΑ 25ο
Περί έγκρισης εισόδου –εξόδου και της σχετικής σήμανσης για εγκατάσταση κέντρου αποθήκευσης και διανομής –συσκευαστήριο σε γήπεδο εκτός σχεδίου κτημ. περιφέρειας Αγ.Τριάδας ΔΕ Μιδέας Δ.Ναυπλιέων.

ΘΕΜΑ 26ο
Περί έγκρισης συμμετοχής του Δήμου στην πραγματοποίηση εκδηλώσεων με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων αδελφοποίησης του Δήμου Ναυπλιέων με την Martignas SurJalle και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

ΘΕΜΑ 27ο
Περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου « αντικατάσταση κουφωμάτων στο γυμνάσιο Δρεπάνου ».

ΘΕΜΑ 28ο
Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης του 2ου Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων και διάθεσης σχετικής πίστωσης .

ΘΕΜΑ 29ο
Περί αντικατάστασης μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΠΑΤ.

ΘΕΜΑ 30ο
Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης διημέρου θεατρικών παραστάσεων με τον Θεατρικό Σύλλογο «ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ ΕΞ’ ΑΜΑΞΗΣ» και διάθεσης σχετικής πίστωσης .

ΘΕΜΑ 31ο
Επί αιτήσεων για παραχώρησης χώρων ταφής στα κοιμητήρια της ΤΚ Αγ.Τριάδας και της ΤΚ Ασίνης.

ΘΕΜΑ 32ο
Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης μουσικοχορευτικής εκδήλωσης με την τοπική κοινότητα Λευκακίων και ψήφιση σχετικής πίστωσης.

ΘΕΜΑ 33ο
Επί εισηγήσεως για έγκριση κοπής πεύκων στην πλατεία ΤΚ Μάνεση .

ΘΕΜΑ 34ο
Περί έγκρισης χορήγησης παράτασης ολοκλήρωσης του έργου « επισκευή παιδικών χαρών ».

ΘΕΜΑ 35ο
Περί έγκρισης χορήγησης παράτασης ολοκλήρωσης του έργου « επούλωση λάκων ΔΕ Ναυπλίου »

ΘΕΜΑ 36ο
Περί έγκρισης χορήγησης παράτασης ολοκλήρωσης του έργου « Διαμόρφωση πλατείας Λευκακίων ».

ΘΕΜΑ 37ο
Περί έγκρισης πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσιών.

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.