Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιάννης Ανδριανός

Εγκώμια Ανδριανού για Νοσηλευτές

Τι δηλώνει ο βουλευτής Αργολίδας για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτικού Προσωπικού είναι μια αφορμή να εκφράσουμε ατομικά και συλλογικά την ευγνωμοσύνη μας και να αναγνωρίσουμε την ανεκτίμητη προσφορά των νοσηλευτών και νοσηλευτριών τόσο στη διαχείριση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, αλλά και όλες τις υπόλοιπες μέρες.

Με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση, στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος, έχοντας συχνά να παλέψουν με ελλείψεις και κενά, οι Ελληνίδες νοσηλεύτριες και οι Έλληνες νοσηλευτές σώζουν κυριολεκτικά ζωές, απαντούν αποφασιστικά σε καθημερινές συνθήκες μεγάλης έντασης και άγχους, και προσφέρουν απλόχερα ανθρωπιά και αισιοδοξία σε ασθενείς και τους οικείους τους.

Σ’ αυτούς τους ήρωες και σ’ αυτές τις ηρωίδες, οφείλουμε ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης να διασφαλίσουμε τις υλικές, ηθικές και θεσμικές προϋποθέσεις ώστε να επιτελούν το υψηλό τους λειτούργημα απερίσπαστα και με ασφάλεια».

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.