Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Εγκλωβισμένοι εκατοντάδες υποψήφιοι οδηγοί στην Αργολίδα

Εποχούμενη πορεία διαμαρτυρίας από τους εκπαιδευτές οδήγησης στην Π.Ε. Αργολίδας – Ποιά είναι τα αιτήματά τους.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 9 Νοε. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Όμηροι της διένεξης ανάμεσα στην ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών και των εξεταστών βρίσκονται περίπου 300 χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί και οι εκπαιδευτές τους Πανελλαδικά, λόγω της μη διεξαγωγής εξετάσεων για δίπλωμα.

Τα μέλη του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης Αργολίδας «Αργέας» θα κάνουν εποχούμενη πορεία διαμαρτυρίας την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. 

Οι δάσκαλοι οδήγησης διαμαρτύρονται για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες 6 εβδομάδες, μετά την διακοπή των πρακτικών εξετάσεων και την συσσώρευση εκατοντάδων υποψήφιων οδηγών στις σχολές.

Όπως σημειώνουν τα μέλη του Σωματείου:

«Μετά από διακοπή των πρακτικών εξετάσεων 6 εβδομάδων και συσσώρευση εκατοντάδων υποψήφιων οδηγών οι σχολές μας έχουν οδηγηθεί σε απώλεια εσόδων και πάγωμα σχεδόν όλων των επαγγελματικών μας δραστηριοτήτων τους. Η κατάσταση αυτή έχει φέρει κλίμα αναστάτωσης στους υποψηφίους οδηγούς οι οποίοι ενώ έχουν καταβάλει χρήματα δεν μπορούν να αποκτήσουν άδεια οδήγησης, κάποιοι μάλιστα από αυτούς έχουν άμεση ανάγκη για την απόκτηση άδειας οδήγησης για επαγγελματικούς λογούς.

ΖΗΤΑΜΕ:

1. Άμεση καταβολή της αποζημίωσης των εξεταστικών επιτροπών έως ότου ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση όλου του κοινωνικού συνόλου που πλήττεται από το συγκεκριμένο νομοσχέδιο το οποίο είναι σε αναμονή εδώ και 3 χρόνια .

2. Άμεση ανάρτηση της τελικής μορφής του νομοσχεδίου προς διαβούλευση.

3. Διαφοροποίηση των εξεταστικών επιτροπών από την κατηγορία των συμπολιτών μας άνω των 74 ετών από τις εξεταστικές επιτροπές των υποψηφίων οδηγών για αρχική χορήγηση διπλώματος π.χ. ειδικές επιτροπές για τους άνω των 74 ετών όπως αναγράφεται και στο σχέδιο νόμου.

4. Να σταματήσει άμεσα η λασπολογία εναντίον του κλάδου των εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών που παρατηρείται εδώ και καιρό από τα ΜΜΕ καθώς και από τα στελέχη του Υπουργείου Μεταφορών & Δικτύων. Με γνώμονα τον λαϊκισμό και την δημιουργία εντυπώσεων της κοινής γνώμης κατακρεουργούν έναν ολόκληρο κλάδο ο οποίος ασκεί λειτούργημα και διασφαλίζει την οδική ασφάλεια.

5. Την άμεση παρέμβαση του περιφερειάρχη, όπως ο ίδιος μας υποσχέθηκε στην συνάντησή που πραγματοποιήθηκε στην περιφέρεια Πελοποννήσου».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.