Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Σκουπίδια πάπιες Κεφαλάρι

Εγκατάλειψη στο Κεφαλάρι: Πάπιες κολυμπούν παρέα με σκουπίδια, μέσα σε ένα δάσος από χόρτα!

Αποκρουστικές εικόνες που δεν συμβαδίζουν με τον υπέροχο στολισμό της πλατείας.

Εικόνα αποσύνθεσης παρουσιάζουν οι πηγές του Κεφαλαρίου, στο κέντρο του χωριού, με τα χορτάρια να έχουν υπερκαλύψει το όποιο νερό έχει απομείνει.

Παράλληλα οι πάπιες κολυμπάνε δίπλα στο σκουπιδομάνι που κάποιοι ασυνείδητοι έκριναν σκόπιμο να αποθέσουν μέσα στο ποτάμι, αντί για τα καλαθάκια που υπάρχουν ακριβώς δίπλα τους, στον χώρο της πλατείας, που φέτος έχει στολιστεί υπέροχα για τα χριστούγεννα, με ένα πρωτότυπο εναλλακτικό δέντρο από πλαστικά μπουκάλια. 

Οι παρακάτω φωτογραφίες που μας απέστειλε αναγνώστης μας στην στήλη «Παράπονα στον Δήμαρχο», δεν συμβαδίζουν με την ωραία εικόνα της πλατείας, καθώς αποτυπώνουν την δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Ερασίνος. Και δυστυχώς με αυτή την εγκατάλειψη έρχονται αντιμέτωποι οι εκατοντάδες επισκέπτες του Κεφαλαρίου, ιδίως τα σαββατοκύριακα.

Σκουπιδομάνι Κεφαλάρι πάπιες

Σκουπιδομάνι Κεφαλάρι πάπιες

Σκουπιδομάνι Κεφαλάρι πάπιες

Σκουπιδομάνι Κεφαλάρι πάπιες

 

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Evangelos Alexandris (χωρίς επαλήθευση) Δευ, 16/12/2019 - 18:06

Αν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας ήταν διακοσμημένο με τα πεταμένα πλαστικά μπουκάλια και κουτάκια της πηγής στο Κεφαλάρι, που θα είχαν μαζέψει τα ίδια τα παιδιά σε οικολογικές εξορμήσεις, θα είχε αληθινό νόημα η σχολική πράξη και ηθικό δίδαγμα για τους συμπολίτες.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.