Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο στο Κρανίδι ο Λάμπρου

Απαρτία για την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 14 Απρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Πολύ μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας, που πραγματοποιήθηκαν στο Κρανίδι το Σάββατο 13 Απριλίου.

Η τεράστια αίθουσα γέμισε ασφυκτικά και δεν ήταν αρκετή για να χωρέσει το μεγάλο πλήθος των Δημοτών που βρέθηκαν στο πλευρό του Τάσου Λάμπρου και εκδήλωσαν την στήριξή τους στο πρόσωπό του, μεταφέροντας παράλληλα το κλίμα της σιγουριάς για την επερχόμενη Μεγάλη Νίκη των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Λάμπρου

Μέσα σε ένα πολύ θερμό κλίμα όπου κυριαρχούσαν ο ενθουσιασμός, η μαχητικότητα και η αισιοδοξία της Νίκης, ο Τάσος Λάμπρου αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για το δυναμικό παρών του, ανέφερε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας, είναι πανέτοιμοι για να επιτύχουν την μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας για ξεφύγει από την απραξία, την αναποτελεσματικότητα, τον μαρασμό και το πισωγύρισμα των τελευταίων 5 χρόνων.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. και στάθηκε στην εμπειρία που απέκτησε όλο το προηγούμενο διάστημα της ενασχόλησής του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο πνεύμα της συνεργασίας, της συναίνεσης και της συλλογικότητας με το οποίο σκοπεύει να διοικήσει τον Δήμο Ερμιονίδας την ερχόμενη τετραετία, με έμφαση στο νέο μοντέλο της συλλογικής διακυβέρνησης.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Λάμπρου

Αναφέρθηκε στην ισχυρή ομάδα των συνεργατών του και στο ψηφοδέλτιο της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. τονίζοντας πως πρόκειται για ένα ανανεωμένο πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από άξια, ικανά, τίμια και ηθικά πρόσωπα απ’ όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους και απ’ όλες τις ηλικιακές ομάδες, πέρα από κομματικά στεγανά.

Κλείνοντας ανέφερε καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους, ότι ήρθε η ώρα οι Δημότες να ανακτήσουν την χαμένη πίστη τους σε μια νέα Δημοτική Αρχή που θα τους αφουγκράζεται, θα τους σέβεται και θα τους υπηρετεί και κάλεσε όλους να σταθούν δυναμικά στις επάλξεις του αγώνα μέχρι την Μεγάλη Νίκη της 26ης Μαΐου.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.