Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Αγία Μονή Άρια

Εγκαίνια για την φρεσκαρισμένη Αγία Μονή στην Άρια

Για πρώτη φορά μετά από 869 χρόνια ανακαινίζεται το Βυζαντινό Μοναστήρι.

Ανήμερα της γιορτής της (Ζωοδόχος Πηγή) έγιναν τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Αγίας Μονής στην Άρια Ναυπλίου. Ένα έργο που κόστισε 1.980.000,00€. Ο Βυζαντινός ναός χτίστηκε το 1149 μ.Χ. και αυτή είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης.

Μετά τα εγκαίνια που τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτείας, βουλευτές, αυτοδιοικητικοί και πολλοί άλλοι, ακολούθησε πλουσιοπάροχη δεξίωξη στο ξενοδοχείο «Αμαλία».

Αγία Μονή Άρια

Όπως υπογραμμίζει ο δήμαρχος Ναυπλιέων «η Αγία Μονή ήταν πάντα τόπος συνάντησης προσευχής και κατάνυξης, σήμερα αποτελεί ακόμα πιο έντονα σημείο έλξης δημοτών και επισκεπτών».

«Ο Δήμος Ναυπλιέων στα πλαίσια λειτουργίας δικτύου Βυζαντινών Μνημείων εντάσσει και το Βυζαντινό Μοναστήρι της Αγίας Μονής μέσα σε αυτό και καλεί όλους να επισκεφθούν και να περιηγηθούν σε αυτό το ξεχωριστό τόπο της πόλης μας», συμπληρώνει ο Δημήτρης Κωστούρος.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.