Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γαλαξίας Πορτοχέλι

Έφυγαν και οι τελευταίοι μετανάστες από την Ερμιονίδα

Έκλεισε οριστικά η δομή φιλοξενίας στον «Γαλαξία».

Έκλεισε οριστικά η δομή φιλοξενίας προσφύγων στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» στην Ερμιονίδα, καθώς αποχώρησαν τελικά και οι τελευταίοι 32 που είχαν απομεινει.

Ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός εξέφρασε την ικανοποίησή του γι' αυτή την εξέλιξη, για την οποία τον πληροφόρησε προσωπικά ο ίδιος ο Υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου Νότης Μηταράκης. 

Όπως δήλωσε ο Γ. Ανδριανός: «Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης σε τηλεφωνική επικοινωνία με ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκε η αποχώρηση και των τελευταίων 32 φιλοξενούμενων προσφύγων και η δομή που ξεκίνησε να λειτουργεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση κλείνει οριστικά, ικανοποιώντας έτσι το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής».

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό κ. Ν. Μηταράκη, τον Υφυπουργό κ. Ν. Χαρδαλιά, τον Καθηγητή κ. Σ. Τσιόδρα, το Δήμαρχο κ. Γ. Γεωργόπουλο και το Δημοτικό Συμβούλιο, την Περιφέρεια, τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, τον ΕΟΔΥ, τα Σώματα Ασφαλείας και όλους όσοι συνέβαλαν στην εξέλιξη αυτή που έχει ιδιαίτερη σημασία τόσο για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας κατοίκων και προσφύγων, όσο και για την τοπική οικονομία, και βεβαίως να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους κατοίκους της Ερμιονίδας για την υπεύθυνη στάση τους όλο αυτό το διάστημα».

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.