Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αυγενάκης Ανδριανός

Έφεραν γούρι στην Εθνική

Μια πρωτότυπη συνάντηση για το νέο μίνι αθλητικό νομοσχέδιο.

Ο αθλητισμός ενώνει και είναι πέρα και πάνω από πολιτικές διαχωριστικές γραμμές. Αυτό ήταν το μήνυμα που κυριάρχησε στην διαφορετική αλλά και άκρως πρωτότυπη «άτυπη συζήτηση» του μίνι αθλητικού σχεδίου νόμου στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, στην οποία παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος έχει διατελέσει παλιά στο πόστο που είναι σήμερα ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Το νομοσχέδιο όμως αυτή τη φορά δεν συζητήθηκε στις αίθουσες της Βουλής αλλά στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Αυγενάκης Ανδριανός

Όλοι οι βουλευτές-μέλη της διαρκούς Επιτροπής αλλά και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ανταποκρίθηκαν θετικά στη πρόσκληση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και παρευρέθηκαν στο ΟΑΚΑ προκειμένου να συζητήσουν άτυπα και φιλικά για τις διατάξεις του σχεδίου νόμου και να ανταλλάξουν απόψεις.

Η άτυπη αυτή σύσκεψη έληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς ο Λευτέρης Αυγενάκης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Κοινοβουλίου, πήραν θέσεις στην κερκίδα του ΟΑΚΑ, προκειμένου να στηρίξουν την Εθνική Ελλάδος στον ποδοσφαιρικό αγώνα ενάντια στη Βοσνία, για τον προκριματικό όμιλο του Euro2020, ο οποίος ήταν νικηφόρος για την Ελλάδα, μετά από σωρεία αρνητικών αποτελεσμάτων, και μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.