Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νίκας-Φρούσιος-Σταματόπουλος

Έδωσε το ΟΚ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας για το δρόμο Νεμέα-Κιάτο

Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ των δήμων Νεμέας, Σικυωνίων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου - Δρομολογείται το έργο που αποτελεί πάγιο αίτημα χρόνων

Την προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Δήμων Σικυωνίων και Νεμέας ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή, στη συνεδρίασή της, χθες Τετάρτη 12 Αυγούστου.

Αντικείμενο της εν λόγω σύμβασης είναι η εκπόνηση προωθημένης αναγνωριστικής μελέτης οδοποιίας και η σύνταξη φακέλου δημοπράτησης όλων των επιμέρους μελετών που απαιτούνται για την ωρίμανση του έργου “Οδικό Τμήμα Νεμέα – Κιάτο”.

Με την ολοκλήρωση αυτών των εργασιών θα οριστικοποιηθεί η νέα χάραξη και θα γίνει δυνατή η δημοπράτηση οριστικής μελέτης, έτσι ώστε το έργο να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί από πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Θυμίζουμε ότι το έργο αυτό αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής επί σειρά ετών, καθώς θα διευκολύνει πολύ τις μεταφορές και την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών της ενδοχώρας της Κορινθίας με τη βόρεια παραλιακή ζώνη του νομού. 

Πριν λίγο καιρό μάλιστα είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση των δύο δημάρχων με τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα όπου τόσο ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος  όσο και ο δήμαρχος Νεμέας  Κώστας Φρούσιος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, γιατί ένα πάγιο αίτημα ετών της τοπικής κοινωνίας, βρίσκει επιτέλους το δρόμο προς την υλοποίηση.
 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.