Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Έδωσαν το αίμα τους για τον συνάνθρωπο

Δέθηκαν πιο ισχυρά οι Ναυπλιείς με «Δεσμούς Αίματος»
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 15 Ιουλ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Δεσμοί Αίματος»  "αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά τους φίλους εθελοντές που θέλησαν να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο  χρόνο τους  συμμετέχοντας στην 115η αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1η και την Τετάρτη 3η  Ιουλίου στο ΚΑΠΗ Ναυπλίου.  

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και με μια διάθεση να γνωρίσουν από κοντά τον ομολογουμένως φιλικό και δροσερό χώρο του ΚΑΠΗ Ναυπλίου, παλιοί και νέοι εθελοντές προσήλθαν και μας χάρισαν το χαμόγελο τους και την καλή τους διάθεση αποδεικνύοντας ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την ανιδιοτελή προσφορά σε όποιον έχει ανάγκη από μια φιάλη αίμα.

αιμοδοσία

Ακόμα ο Σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα τόσο τον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Ναυπλίου και Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Δημήτριο Κωστούρο όσο και το προσωπικό για την αμέριστη υλική και ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας.

Διαπιστώσαμε με χαρά ότι ο κόσμος αποδέχτηκε και αγκάλιασε το νέο αυτό χώρο που μας παραχωρήθηκε για τις αιμοδοσίες του Ναυπλίου και ελπίζουμε η ανταπόκριση του να παραμείνει σταθερή και στις μελλοντικές μας δράσεις".

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.