Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Σύσκεψη για την Υγεία

Έβλαψε ή ωφέλησε η διασύνδεση των νοσοκομείων Άργους και Ναυπλίου;

Σύσκεψη υπό τον δήμαρχο Ναυπλιέων για το μέλλον του νοσοκομείο Ναυπλίου.

Ομόφωνα οι φορείς του Ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και εργαζομένων του νοσοκομείου Ναυπλίου αγκάλιασαν την πρόταση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, για διερεύνηση στο αν έχει αποδώσει τόσα χρόνια η σύνδεση των δύο Νοσοκομείων και να καταθέσουν προτάσεις για την προάσπιση της δημόσιας Υγείας.

Όλοι οι φορείς υπογράμμισαν ότι πίσω από τον κίνδυνο κλεισίματος των ΤΕΠ, βρίσκεται η πολιτική βούληση για μείωση των κονδυλίων για την υγεία και σταδιακή υποβάθμιση του νοσοκομείου Ναυπλίου.

Σύσκεψη για την Υγεία

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, αφού χαρακτήρισε αόριστες τις απαντήσεις που δόθηκαν μέχρι σήμερα, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αξιολογήσουν την μέχρι σήμερα πορεία του μοντέλου διασύνδεσης των δύο Νοσοκομείων.

Όπως είπε ο κ. Κωστούρος «φαίνεται πως υπάρχει σχεδιασμός που δεν γνωρίζουμε ποιος είναι. Πέρα από αυτό εμάς μας ενδιαφέρει η βιωσιμότητα της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου. Η αποσύνδεση των δύο νοσοκομείων δείχνει πλέον πως αποτελεί λύση για την βιωσιμότητα της λειτουργίας της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου».

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.