Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Σόνια Ταντάρου Κρίγγου

Έβαλε τις βάσεις

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου για το αποτέλεσμα των εκλογών

Τις ευχαριστίες σε όσους την τίμησαν με τη ψήφο τους απευθύνει η Σόνια Ταντάρου Κρίγγου η οποία αναδείχθηκε τρίτη στους υποψήφιους της ΝΔ στην Αργολίδα, με 5.125 ψήφους:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς εσάς τους 5.123 συμπολίτες μου που θελήσατε να γίνω η φωνή σας και που εμπράκτως έγινα η επιλογή σας. Με έναν έντιμο και καθαρό αγώνα, με αρχές και αξίες, η πρώτη μου εμφάνιση  ως υποψήφιας βουλευτή αποτελεί για εμένα νίκη, αν αναλογιστεί κανείς το πολύ μικρό χρονικό διάστημα που είχα στη διάθεσή μου από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου έως την ημέρα των εκλογών.

Ο πολιτικός χρόνος ήταν μεν λίγος αλλά η αγάπη σας στο πρόσωπό μου αποδείχθηκε πολύ μεγάλη. Αισθάνομαι τεράστια ευθύνη απέναντί σας και σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, όπως και τους ανθρώπους που εθελοντικά με βοήθησαν αυτό το διάστημα από άκρη σε άκρη του νομού. Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου όλων των κομμάτων και τους εκλεγέντες βουλευτές  Γιάννη Ανδριανό, Γιάννη Γκιόλα και Ανδρέα Πουλά.

Δηλώνω παρούσα στην επόμενη ημέρα και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό όλων σας και του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη για να σηκώσουμε την Αργολίδα μας ακόμα ψηλότερα. Ξεκινήσαμε!»

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.