Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Παππάς

Έβαλαν τον παππά στο κελί του Χριστόδουλου Ξηρού

Με λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα ο 57χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης

Ο 57χρονος ιερέα από τη Μάνη, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση στη 12χρονη κόρη της συντρόφου του, διαγνώσθηκε με λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα στην Τρίπολη όπου ήταν προφυλακισμένος. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού οι γιατροί τον υπέβαλαν σε περαιτέρω εξετάσεις, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα αρχικά ιατρικά ευρήματα.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους των γιατρών και έδειξαν ότι ο ιερέας πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας, από το οποίο θα μπορούσε να είχε μολυνθεί το 12χρονο κορίτσι. Ωστόσο, το παιδί χαίρει άκρας σωματικής υγείας.

Για λόγους προστασίας του από τους άλλους κρατούμενους, που προχωρούν σε αυτοδικία σε όσους έχουν προβεί σε ασελγείς πράξεις εις βάρος παιδιών, τοποθετήθηκε σε ένα από τα 4 κελιά που έχουν διαμορφωθεί ειδικά για «τρομοκράτες» στο πρώην κελί του Χριστόδουλου Ξηρού.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κοντός Banner

 

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.