Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Άργος Μιχαλολιάκος

Έβαλαν στη θέση του τον Μιχαλολιάκο για τις ύβρεις του στο Άργος

Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Αττικής: «Οι ύβρεις των φασιστών αποτελούν τιμή για τους Αστυνομικούς»

Οι ύβρεις των φασιστών αποτελούν τιμή για τους Αστυνομικούς, τονίζει η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Αττικής, αναφορικά με τις ύβρεις Μιχαλολιάκου εναντίον των αστυνομικών που βρέθηκαν στο Άργος για να προστατεύσουν τον ίδιο από τους πολίτες που διαδήλωναν εναντίον του.

Πέρασε και δεν ακούμπησε στο Άργος η Χρυσή Αυγή

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση:

«Η χρυσή αυγή και ο αρχηγός της Μιχαλολιάκος για ακόμη μια φορά έδειξαν στην Ελληνική κοινωνία και τους Πολίτες του Άργους, την φασιστική νοοτροπία από την οποία διαπνέονται και τις φασιστικές πρακτικές που εφαρμόζουν.

Όντας ανεπιθύμητοι στην πόλη του Άργους, αυτός και οι ομοιδεάτες του, έτυχαν ανάλογης υποδοχής από τους Πολίτες, οι οποίοι σε μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση  εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους για την παρουσία τους στην πόλη.

Ο Μιχαλολιάκος εμφανώς εκνευρισμένος από την υποδοχή των Πολιτών, καθύβρισε τους Αστυνομικούς που βρίσκονταν στον χώρο σε διατεταγμένη υπηρεσία, αποκαλώντας τους "κρατικά σκυλιά".

Προφανώς έχοντας στο μυαλό του τον χωροφύλακα φόβητρο και μια αστυνομία αντιδημοκρατική, επιθυμούσε διακαώς να επέμβουν οι συνάδελφοι και να καταστείλουν την αντιφασιστική συγκέντρωση των Πολιτών.

Για κακή του τύχη η σημερινή αστυνομία και ο Έλληνας Αστυνομικός εμφορείται από δημοκρατικά ιδεώδη και δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που θα ήθελαν οι φασίστες της χρυσής αυγής.

Οι ύβρεις του Μιχαλολιάκου και των ομοίων του περιποιούν τιμή για τον Έλληνα Αστυνομικό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΡΑΝΤΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ   

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
»

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.