Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Η Περιφέρεια δηλώνει έτοιμη για την υπογραφή της ΣΔΙΤ

Αισιοδοξία για τις αποφάσεις των προσφυγών
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 11 Ιουν. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δηλώνει πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, η οποία θα αποφανθεί σχετικά με το ποιος είναι ο δικαιούχος σε ότι αφορά το θέμα των διεκδικήσεων των οικοπέδων για το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Είναι σαφές επίσης ότι το θέμα αυτό δεν αναστέλλει την υπογραφή της σύμβασης του έργου, δεδομένου ότι η ίδια η δικαιοσύνη (τελευταία απόφαση του ΣτΕ) έχει δώσει εντολή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για λόγους επιτακτικής ανάγκης και δημοσίου συμφέροντος, να προβεί στην υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Για το θέμα να σημειωθεί πως συνεχίζονται οι καταγγελίες από πολίτες και συλλογικότητες που υποστηρίζουν ότι η προς υπογραφή σύμβαση για την διαχείριση των απορριμμάτων είναι υπερκοστολογημένη, παράνομη και εχθρική προς το περιβάλλον. Μάλιστα σήμερα το Ειρηνοδικείο Τρίπολης απεφάνθη υπέρ του διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργου Μπέζου σε προσφυγή που είχε καταθέσει κατά της ΤΕΡΝΑ.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org