Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Η έκθεση βιβλίου δεν είναι απλά μία υπαίθρια αγορά...

Η ΕΣΛΑ μας καλεί να συναντηθούμε σε μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις πολιτισμού, για έναν διάλογο σχετικά με την πνευματική δημιουργία και τη σημασία της για το σήμερα και το αύριο της κοινωνίας μας.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 10 Αυγ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η πρώτη εβδομάδα της μεγάλης έκθεσης βιβλίου 2018 του Ναυπλίου έχει ήδη ολοκληρωθεί με θετικά αποτελέσματα για τους εκδότες και για την Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας.

Πρόκειται για κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, να έρθουν σε επαφή με το βιβλίο, να ξεφυλλίσουν τις σελίδες του, να αναζητήσουν εκδόσεις ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους, να συζητήσουν με τους εκδότες για τις τάσεις που καταγράφονται, να ακούσουν και να εμπιστευτούν τους δικούς τους προβληματισμούς.

Έκθεση βιβλίου 2018 Ναύπλιο

Η Έκθεση Βιβλίου 2018 δεν είναι απλά μια μεγάλη καλοκαιρινή υπαίθρια αγορά βιβλίων, είναι κυρίως ένας τόπος συνάντησης για τον γραπτό μας πολιτισμό και μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε ιδέες, να ανανεώσουμε διαθέσεις, να εμπλουτίσουμε το αναγνωστικό κοινό στις πόλεις μας.

Η ΕΣΛΑ συμμετέχει στην έκθεση έχοντας την εμπλουτίσει με νέες εκδόσεις και νέους δημιουργούς και καλεί τους πολίτες της Αργολίδας να την επισκεφθούν και να χαρούν αυτήν τη μεγάλη γιορτή του βιβλίου. Προτείνεται στις φίλες και τους φίλους εκτός Αργολίδας να συνδυάσουν μια περιήγηση στις ομορφιές του τόπου με μια επίσκεψη στην Έκθεση Βιβλίου 2018.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.