Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Η ανεξαρτητοποίηση Δρούγκα και η απάντηση Κωστούρου

Ο τοπικός σύμβουλος Μάνεσι Τάσος Δρούγκας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον συνδυασμό Κωστούρου - Ποιοί λόγοι τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και η απάντηση από την «Επόμενη Μέρα».
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 16 Απρ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την αποχώρησή του από τον συνδυασμό Κωστούρου ανακοίνωσε ο τοπικός σύμβουλος Μάνεσι Τάσος Δρούγκας λόγω της έλλειψης συνεργασίας και της διαρκούς υποτίμησης του ρόλου του, όπως ο ίδιος δηλώνει.

Όπως σημειώνει ο ανεξάρτητος πλέον Τοπικός Σύμβουλος:

«Θα ήθελα να ενημερώσω τους κατοίκους του Τοπικού Διαμερίσματος Μάνεσι,ότι αποχωρώ οικειοθελώς από το συνδυασμό του Κ. Δημήτρης Κωστούρος "Ναυπλιο, Επομενη Μερα", και ανεξαρτητοποιούμαι,λόγω της μηδενικής συνεργασίας του Δημάρχου Ναυπλιέων και εμού (ως αντιπρόεδρος Τ.Δ. Μάνεσι) και της διαρκούς υποτίμησης του ρόλου μου,διότι σε ό,τι έχω ζητήσει έχω αγνοηθεί πλήρως. Κατόπιν ενημερώσεων από το προεδρείο μας στους εκάστοτε υπευθύνους για μείζον θέματα που προέκυπταν, δεν υπήρχε συνεννόηση και συνεργασία. Αντιθέτως,ο ίδιος ο Δήμαρχος ενημέρωνε μη εκλεγμένους πολίτες στο Τοπικό Διαμέρισμα, κάνοντας διάφορες μικροεργασίες εν αγνοία μας, με σκοπό την προσωπική του προβολή.

Αγανάκτησα να απολογούμαι στους πολίτες του Τ.Δ. για την ανυπαρξία του Δημάρχου Ναυπλιέων σε σοβαρά ζητήματα.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες του Τοπικού Διαμερισματος Μάνεσι που με στήριξαν με την ψήφο τους, υποσχόμενος ότι θα συνεχίσω, να είμαι στο πλευρό τους, σεβόμενος τη στήριξη και την τιμή που μου παρείχαν με την ψήφο τους».

Η παράταξη «Επόμενη Μέρα» με τη σειρά της καλοδέχεται την αποχώρηση κάνοντας λόγο για «εκλεκτικές συγγένειες» και για έλλειψη αφοσίωσης, δουλειάς και συμμετοχής.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η παράταξη Κωστούρου:

«Οι ανεξαρτητοποιήσεις τοπικών συμβούλων που καμία συμμετοχή δεν είχαν στην πορεία και στον καθημερινό αγώνα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών δεν είναι απλά αναμενόμενες αλλά και επιβεβλημένες. 

Η "Επόμενη Μέρα" θέλει αφοσίωση και συμμετοχή. 

Οι "απόντες" από όλη τη διαδρομή σύμβουλοι καλό θα ήταν να υπακούσουν στις εκλεκτικές τους συγγένειες...

Ποτέ δεν συμμετείχαν και δεν πρόσφεραν το παραμικρό στον τομέα έργου των δημοτών. 

Η "Επόμενη Μέρα" προχωρά δυνατά και με κριτήριο το συμφέρον του τόπου και των πολιτών». 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org