Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Δύο κυρίες συστρατεύονται με Κωστούρο

Δημήτρα Δρούζα και Ελένη Σιουρούνη στην «Επόμενη Μέρα»
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 18 Φεβ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Άλλες δύο υποψήφιες δημοτικές συμβούλους ανακοίνωσε ο συνδυασμός του Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο.Επόμενη μέρα». Πρόκειται για τις Δήμητρα Δρούζα (αριστερά) και την Ελένη Σιουρούνη. Οι δύο κυρίες μας αυτοσυστήνονται ως εξής:

Δήμητρα Δρούζα

«Μόνο ως τιμή μπόρεσα να εκλάβω την πρόσκληση του Δημάρχου μας Δημήτρη Κωστουρου να συμμετάσχω στον συνδυασμό του και να προσφέρω τα μέγιστα προς το κοινό όφελος του Δήμου μας.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην αργολική γη την οποία και θεωρώ από τις ομορφότερες και σίγουρα με μεγάλες εξελικτικές δυνατότητες.

Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθώ χρησιμοποιώντας την εμπειρία μου ως έμπορος και ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα εσωτερικών και διεθνών μεταφορών.

Είμαι παντρεμένη και έχω δύο ενήλικα παιδιά που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εκπαίδευσης και των θετικών επιστημών αντίστοιχα.

Θα εργαστώ αποσκοπώντας στο να φτιαχτεί μια πόλη με υποδομές και ευκαιρίες οικονομικές, πολιτιστική και κοινωνική άνοδο.

Είμαι σίγουρη πως γνώμονας και κοινή συντεταγμένη της παράταξης”Ναύπλιο Επόμενη Μέρα” είναι η ευημερία και η δικαιοσύνη σε όλα τα επίπεδα της πόλης μας.

Με σεβασμό στον πολίτη»

Ελένη Σιουρούνη

«Ως ενεργός και υπεύθυνος πολίτης του Δήμου Ναυπλιέων, έχοντας γνώση των προβλημάτων και αναγκών του και επίγνωση, των δυσκολιών, της ευθύνης, της σπουδαιότητας και των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου μας Δημήτρη Κωστούρου, να σταθώ δίπλα του, μετέχοντας ως υποψηφία στο Συνδυασμό «Ναύπλιο, η Επόμενη μέρα», του οποίου επιτυχώς ηγείται την τελευταία 5ετία.

Με συναίσθημα ευθύνης αλλά και ιδιαίτερη χαρά εντάσσομαι στο συγκεκριμένο αυτοδιοικητικό σχήμα.

Οι κοινές μας πεποιθήσεις και στόχοι, η αποδεδειγμένη εμπειρία και το έργο του κ. Κωστούρου στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, διαδραμάτισαν κύριο ρόλο στην απόφασή μου. Τα χαρακτηριστικά αυτά, σε συνδυασμό με το εξαιρετικό επίπεδο της ομάδας που πλαισιώνει το Δήμαρχο, αποτελούν την εγγύηση ότι το Ναύπλιο θα συνεχίσει να αποτελεί Δήμο Πρότυπο, πεδίο παραγωγής έργου και εφαρμογής νέων ιδεών. Σε αυτό το πλαίσιο, επιθυμώ και εγώ εντίμως να συνδράμω με τις γνώσεις, την εμπειρία και τη διάθεσή μου για προσφορά.

Συμπαρατάσσομαι σε μια παράταξη με εμπειρία, χωρίς μικροκομματικές σκοπιμότητες, με αλληλοσεβασμό των συμμετεχόντων σε αυτήν• με αξιοκρατία στην επιλογή προσώπων και στην ανάθεση καθηκόντων, αλλά και με ικανή, διαυγή και ειλικρινή διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, κυρίως δε με δημοκρατική λειτουργία.

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, θεωρώ ότι η πραγματική και ουσιώδης συμμετοχή στα κοινά, ενδυναμώνει το δημοκρατικό πολίτευμα αλλά και το δημοκρατικό ιδεώδες. Στόχος της συμμετοχής στα κοινά, πρέπει να είναι η ουσιώδης και ανυστερόβουλη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, δηλαδή στους δημότες.

Δεσμεύομαι και υπόσχομαι ότι, εφόσον τιμηθώ με τη ψήφο των συμπολιτών μου και εκλεγώ στη θέση της Δημοτικού Συμβούλου, θα εργασθώ με εντιμότητα, απόλυτη διαφάνεια και κυρίως με σεβασμό προς τον κάθε πολίτη του Δήμου Ναυπλιέων, για την αναβάθμιση και περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας και για να παραμείνει τ’ Ανάπλι μας, η ομορφότερη αλλά και η πιο ανθρώπινη ελληνική πόλη.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Γεννήθηκα στο Άργος και κατοικώ στο Ναύπλιο από το έτος 1988. Διετέλεσα Διοικητική Διευθύντρια στο Νοσοκομείο του Άργους, στο οποίο υπηρέτησα από το 1986 μέχρι και το 2006, Διοικήτρια (Manager) στα Νοσοκομεία, Πύργου Ηλείας, Παναρκαδικού και Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης και Καθηγήτρια Εφαρμογών, του Τμήματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας», του Α.Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας, από το 2006 μέχρι και το 2012.

ΣΠΟΥΔΕΣ
– Πτυχιούχος Τ.Ε.Ι. Αθηνών (πρώην Κ.Α.Τ.Ε.Ε.), του τμήματος «Διοίκησης Νοσοκομείων» (1980)
– Πτυχιούχος Νομικής Σχολής, τμήματος «Οικονομικών Επιστημών», του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1985)
– Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης ( Master), στη «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του Ε.Σ.Υ.» (2004)

Πιστεύω πως έχω όλα τα εχέγγυα, επιστημονικά και επαγγελματικής εμπειρίας, για να τύχω της εμπιστοσύνης των δημοτών του Δήμου μας και να μου δοθεί η δυνατότητα να εκπληρώσω αυτά που δεσμεύομαι και υπόσχομαι».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.