Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Δύο βραβευμένοι Βρετανοί ποιητές σε επαφή με την Αργολίδα και τους ποιητές της

Πρόγραμμα Φιλοξενίας Ποιητών Michael Marks
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 13 Σεπ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε το Πρόγραμμα Φιλοξενίας Ποιητών Michael Marks (Michael Marks Poets in Residence Program), στο οποίο συμμετείχαν επί δύο εβδομάδες οι βραβευμένοι βρετανοί ποιητές Charlotte Wetton και Leonard McDermid, νικητές του εφετινού “Βραβείου Michael Marks για μικρές εκδόσεις ποιημάτων” σε Λονδίνο και Εδιμβούργο.

Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Harvard στο Ναύπλιο ετοίμασε ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τους ποιητές, με σκοπό να εμπνευστούν και να γνωρίσουν καλύτερα την Ελλάδα και τον πολιτισμό της.

Πρόγραμμα Φιλοξενίας Ποιητών Michael Marks

Είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, να επισκεφθούν αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, και να ανταλλάξουν απόψεις για την ποίηση με ομότεχνούς τους στο Ναύπλιο.

Επισκέφθηκαν επίσης τη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη της Αμερικανικής Σχολής Κλασσικών Σπουδών, αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία στην Αθήνα, και έλαβαν μέρος στο 7ο Διεθνές Συμπόσιο «Αθλητισμός, Κοινωνία και Πολιτισμός» που συνδιοργανώνουν η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών, στην Αρχαία Ολυμπία.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org