Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Ερασίνος ποταμός

Δρούγκας - Καρούζος: Με έκπληξη είδαμε δημοσιεύματα στα ΜΜΕ της Αργολίδας...

Παράπονα από τους δύο Περιφερειακούς Συμβούλους γιατί δεν προσκλήθηκαν στη συζήτηση Νίκα για τον Ερασίνο.

Την έκπληξή τους εξέφρασαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αργολίδας Δημοσθένης Δρούγκας και Χρήστος Καρούζος γιατί δεν προσκλήθηκαν από τον Περιφέρειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στη συζήτηση για τον Ερασίνο, την περασμένη Δευτέρα, όπου έγινε λόγος για επαναπροσέγγιση και συνεννόηση με οικολογικούς φορείς του νομού.

Όπως σημειώνουν σε κοινή ανακοίνωσή τους:

«Με έκπληξη είδαμε δημοσιεύματα στα ΜΜΕ της Αργολίδας, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από φίλους του υγροτόπου Νέας Κίου , που αφορούσαν συνάντηση των φίλων του υγροτόπου με τον περιφερειάρχη και τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ.κ. Νίκα και Μαλτέζο , συνάντηση για την οποία ποτέ δεν λάβαμε πρόσκληση για να παρευρεθούμε.

Με ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη είδαμε, μετά το πέρας της συνάντησης, ανακοινώσεις από την πλευρά του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, που μιλούσαν για «επαναπροσέγγιση και συνενόηση» για το θέμα του Ερασίνου, μεταξύ των σχεδιασμών της περιφέρειας και των φίλων του υγροτόπου .

Κατόπιν αυτών:

Διαμαρτυρόμαστε για την αντισυναδελφική και αντιθεσμική συμπεριφορά του κ. Μαλτέζου, που δεν προσκάλεσε τους δύο διαφωνούντες με τον σχεδιασμό της περιφέρειας για το θέμα του Ερασίνου, περιφερειακούς συμβούλους της Αργολίδας.

Καταγγέλουμε τις μεθοδεύσεις της περιφερειακής αρχής, η οποία προσπαθεί να υλοποιήσει πάση θυσία τον καταστροφικό της σχεδιασμό, αγνοώντας ότι αυτό έρχεται σε αντίθεση με την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού της Αργολίδας.

Δηλώνουμε ότι θα φέρουμε σαν θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο την αίτηση ανάκλησης της προηγούμενης απόφασης, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει, μετά την ομόφωνη αντίθεση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Άργους - Μυκηνών στον καταστροφικό σχεδιασμό της περιφερειακής αρχής».

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.