Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Όχημα περιπολίας δωρεά του Δήμου Άργους Μυκηνών στο Τμήμα Ασφαλείας

Το δώρο του Δήμου Άργους - Μυκηνών στους αστυνομικούς (Vid)

Ένα όχημα περιπολίας παρέδωσε ο Καμπόσος στο Τμήμα Ασφαλείας Άργους.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 26 Μαρ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ένα όχημα περιπολίας δώρισε ο Δήμος Άργους - Μυκηνών στο Τμήμα Ασφαλείας Άργους, εκτελώντας σήμερα την απόφαση που είχε πάρει το δημοτικό συμβούλιο, η οποία προήλθε έπειτα από αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας.

 

Σε ανακοίνωσή τους οι αστυνομικοί αναφέρουν:

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες της στον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών , κύριο Δημήτρη Καμπόσο, ο οποίος στέκεται πάντα αρωγός στα αιτήματα μας και ο όποιος ανταποκρίθηκε στο αίτημα που του απευθύναμε κατά την συνάντηση μας και αφορούσε την ενίσχυση του Τμήματος Ασφαλείας με ένα Όχημα περιπολίας.

Είναι σίγουρο ότι ενέργειες, όπως αυτή του Δημάρχου, αναπτερώνουν το ηθικό των συναδέλφων διότι αποδεικνύουν περίτρανα και με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι δίπλα στον Έλληνα Αστυνομικό.

Αναγνωρίζεται επίσης η καθημερινή κι επίπονη προσπάθεια που καταβάλλουμε για μία ασφαλέστερη κοινωνία, πόσο μάλλον τις ημέρες αυτές που το σύνολο των αστυνομικών υπαλλήλων της Δ.Α. Αργολίδας έχει ριχτεί στην μάχη της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων που έχουν επιβληθεί από την πολιτεία κατά της εξάπλωσης του Κορωνοϊού αλλά και της διαφύλαξης της περιουσίας των συμπολιτών μας.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας».

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.