Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πένθος

Δωρεές στην Ουρολογική Κλινική του νοσοκομείου Άργους εις μνήμη του Ευθύμιου Λεωνίδα

Πότε θα γίνει η κηδεία του γιατρού που απεβίωσε σήμερα στο Άργος.

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στον Άγιο Βασίλειο στο Άργος, θα ψαλλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον γιατρό Ευθύμιο Λεωνίδα. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό στις 11.30 πμ.

Ο πρώην Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Άργους έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Άργους με επιπλοκές εγκεφαλικού.

Ο εκλιπών με καταγωγή από τη Φωκίδα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία του Άργους, προσφέροντας πολλά στους ασθενείς και τους δικούς τους ανθρώπους.

Όπως αναφέρει η σύζυγός του Αναστασία Μπιμπή, όποιος επιθυμεί μπορεί στη μνήμη του να κάνει κάποια δωρεά στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αργους:

«Είναι δύσκολες στιγμές και η συμπαράστασή σας σημαντική. Για όλους όσοι μας ρωτούν και θέλουν να κάνουν κάτι για τη μνήμη του, η επιθυμία μας είναι να γίνει μια δωρεά στην Ουρολογική Κλινική του Γ. Νοσοκομείου Αργους. Ένα μέρος τόσο αγαπημένο για αυτόν, εκεί που προσέφερε τόσα χρόνια και εκεί που άφησε την τελευταία του πνοή! Αντί για στεφάνια και λουλούδια στη σορό του, μπορείτε να κάνετε μια ευχή για αυτόν και να συμβάλλετε σε ένα έργο στην μνήμη του που θα τον κρατήσει έστω και με αυτό τον τρόπο κοντά στους ασθενείς που τόσο φρόντισε.

Η κατάθεση των χρημάτων μπορεί να γίνει στην Alpha Bank στον ειδικό λογαριασμό GR8901401380138002371000783 στο όνομα Ελισσάβετ Γεωργίου με αιτιολογία «εις μνήμη Λεωνίδα».

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.